„Un antreprenor din Bihor a transformat sediul Poștei într-o cabană de lux! Lemnul vechi de aproape un secol, blănurile de ren sau șemineul sunt câteva dintre elementele care oferă turiștilor o experiență de neuitat. La toate acestea se adaugă și mâncarea tradițională, direct de la producătorii din zonă”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Fost sediu de Poștă, transformat în cabană de lux

Clădirea din imagini a fost sediu al Poștei din Stâna de Vale timp de aproape 60 de ani. În ultimele trei decenii a zăcut în paragină, până când a fost cumpărată de Adrian.
„În 2020 am decis să începem o renovare totală a clădirii, am păstrat arhitectura pe care o avea inițial, am refăcut acoperișul din cupru, tâmplăria am făcut-o din lemn. Ce am adăugat noi a fost piatra ca să arate mai ca la munte”, a spus Adrian Badea, proprietarul pensiunii.
Acela a fost momentul în care clădirea și-a recăpătat strălucirea. Noul proprietar a vrut să transforme fostul sediu al Poștei într-un magnet pentru turiști și a îmbinat modernismul cu istoria locului.

Citește și: VIDEO- Valeria Arnăutu, tradiții de Crăciun. Alături de grupul său de copii, împarte magia sărbătorilor de iarnă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cabana are un dormitor la parter și un apartament cu living la etaj și poate găzdui până la 6 persoane. Toată mobila a fost făcută cu lemn din zonă iar de design s-a ocupat chiar proprietarul cabanei.
Gazdele au amenajat și un loc de luat masa, unde oaspeții pot gusta preparate de la producătorii locali. De când a fost deschisă, cabana se bucură de succes printre turiștii care vor să petreacă câteva seri la gura focului, departe de agitația urbană.


Pe lângă cazare și masă, fosta Poștă transformată în cabană oferă vizitatorilor și o saună cu ciubăr. Întreaga locație poate fi închiriată cu 1.250 de lei pe noapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si