În această săptămână, Mercur, planeta comunicării își începe retrogradarea în semnul berbecului. Este o saptămână agitată, așadar bucurați-vă de schimbările care apar și eliberați-vă de gândurile negative. Începe horoscopul cu Andreea Dincă.

Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă

În această săptămâna, Mercur, planetă comunicării își începe retrogradarea în semnul berbecului. Așadar, aveți mai multă atenție la drumuri, la tranzacții și mai ales la mesajele pe care le trimiteți deoarece pot fi foarte multe neînțelegeri.

Este o săptămâna agitată în care nevoia de control și poate să iasă la suprafață. eliberați-va gândurile negative.

Berbec- Sunteți solicitați la locul de muncă, dar și acasă. Este important să va scrieți planurile pe hârtie pentru a nu uită anumite detalii.

Taur- O săptămâna în care aveți discuții și în care descoperiți anumite secrete, probabil că aceste secrete să va dea foarte mult planurile peste cap.

Gemeni- Întâlnirile cu prietenii ar putea să va ajute, însă este important să nu va bazați pe nimeni, concentrați-va pe planurile proprii și ascultați-va intuiția.

Rac- În această săptămâna aveți foarte multe discuții la locul de muncă, acestea ar putea să genereze conflicte, aveți mai multă răbdare și urmăți-vă planurile cu sfințenie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Leu- Învățați foarte multe în această săptămâna, însă revin anumite subiecte din trecut pe care nu le-ați rezolvat la timp. Este important să le faceți pe toate pas cu pas, grabă strică treaba.

Fecioara- O săptămâna interesantă cu multe sarcini de rezolvat, însă conștientizați că este important să va puneți pe voi pe primul loc, după ce voi sunteți bine, va ocupați și de altele.

Balanță- O săptămâna cu multe provocări și incertitudini pe sectorul relațiilor, acordați mai mult timp pentru a găși soluții. Este o săptămâna încărcată și în celelalte colaborări sau parteneriate financiare.

Scorpion- Sunteți atenți pe sectorul sănătății, acordați-va mai multă atenție îngrijirii personale, la locul de muncă presiunea șefilor sau colegilor, ar putea să va dea bătăi de cap.

Săgetător- Aveți foarte multe discuții în special pe sectorul iubirii, va simțiți neînțeleși sau nesiguri, încercați să va acordați mai multă atenție nevoilor personale. De asemenea este important să vă și distrați puțin.

Capricorn- Sunt situații legate de familie sau gospodărie pe care trebuie să le rezolvați de urgență, așadar prioritizați aceste aspecte, este o săptămâna încărcată pe toate planurile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 2 aprilie 2024: Ei sunt nativii care găsesc echilibrul și au noroc în dragoste și carieră

Vărsător- Mare atenție în mesajele pe care le trimiteți sau ce înțelegeți în urmă unor discuții deoarece mercur retrograd ar putea să încurce foarte multe lucruri în viață voastră.

Revizuiți planurile și concentrați-va să vă actualizați anumite date pe telefon sau pe calculator.

Pești-Acordați mai multă atenție planurilor financiare deoarece pot apărea răsturnări de situație, cheltuieli neprevăzute. Dacă aveți un buget bine stabilit, acesta nu va avea de suferit.

Vibrația săptămânii este cifra 5, această energie îndeamnă către schimbare, așadar așteptați-vă la tot felul de situații care să va schimbe traseul și să va aducă oportunități și șanse. Bucurați-vă de schimbările care apar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si