Săptămâna aceasta sunt 2 planete  care ne influențează: planeta Venus își începe tranzitul în Taur și ne îndeamnă către stabilitate financiară și emoțională, iar planeta Marte își începe tranzitul în Berbec și ne activează instinctul de competiție. Vibrația cu numărul 9 ne aduce mai multă liniște și iubire în viețile noastre, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

În această săptămână avem 2 planete, care vor tranzita semnele pe care ne guvernează. Venus, planeta iubirii și a banilor își începe tranzitul în Taur, îndeamnă către securitate și stabilitate financiară și emoțională.

Marte, planeta acțiunii își începe tranzitul în Berbec, vă îndeamnă către mișcare, către a ieși în natură, dar și către a activa puțină competiție, atât la locul de muncă, dar și în viața de zi cu zi.

Berbec- Aveți energie în această săptămâna și va decideți să mergeți la sală sau să faceți mai multă mișcare în natură. Ideile constructive vă ajută la locul de muncă, dar și acasă pentru a gestiona situații în gospodărie.

Taur- Cheful de distracție este la cote maxime, dar și de a iubi, așadar vă îndrăgostiți în această săptămână și faceți anumite planuri împreună cu familia.

Gemeni- Este o săptămână bună atât pentru relațiile sociale, dar și pentru anumite întâlniri pe care le-ați tot amânat. Aflați informații care vă ajută și scoateți la suprafață secrete de toate felurile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rac- Aveți mai multă grijă pe sectorul profesional deoarece sunt anumite dezbateri și există posibilitatea să cădeți la mijloc, încercați să nu lași partea nimănui și să vă vedeți obiectivele voastre.

Leu- Învățați o mulțime de lucruri în această săptămână, atât pentru jobul vostru, dar și pentru anumite proiecte personale, curiozitatea vă ajută să evoluați.

Fecioară- Organizați-vă mai bine timpul, deoarece lăsăți pe ultima sută de metri lucruri care vă interesează cel mai mult. Cu o prioritizare potrivită, le veți reuși pe toate.

Balanță- Săptămâna aceasta aveți întâlniri care va ajută să avansați, dar avansarea vine cu multe eforturi. Așadar concentrați-vă pe ceea ce contează cel mai mult pentru voi. Mai multă atenție și cu sănătatea.

Scorpion- O săptămâna interesantă pe sectorul relațiilor, în special relațiile de iubire. Vă deschdeți sufletul să aduceți cât mai multă bucurie și entuziasm. La locul de muncă sunt proiecte noi care va surâd.

Săgetător- Concentrați-vă foarte bine pe ceea ce urmează, deoarece apar lucruri care vă iau prin surprindere. Există posibilitatea să rămâneți în urmă cu anumite probleme pentru că nu le-ați gestionat foarte corect.

Citește și: Mercur iese din retrograd, dar intră planeta Pluto! Cele mai importante date astrologice din luna mai 2024

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricorn- Luați decizii importante pe sectorul familiei, hotărârile pe care le veți lua sunt impactate pe termen lung, din dragoste dați mai multă energie pentru a îmbunătăți viața de cuplu.

Vărsător- Aveți mai multe idei. poate nu aveți suficient timp să le puneți în aplicare. Tocmai de aceea este momentul potrivit să învățați să delegați, delegați persoanelor în care aveți încredere.

Pești- Este o săptămână importantă pe sectorul financiar, acționați cu încredere și veți putea îndeplini toate obiectivele, sunt și anumite posibilități pentru a călători.

Vibrația săptămânii este cifra 9, această energie va îndeamnă să faceți un bilanț, dar și să eliberați acele lucruri care vă blochează. Momentul potrivit pentru a ierta și pentru a aduce mai multă liniște și iubire în viețile voastre. Ieșiți în natură și bucurați-vă de timp alături de cei dragi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si