„În această săptămână ne bucurăm de un stelium în zodia Pești, care vine cu vindecare și iertare. Energia săptămânii este cifra 3 și ne îndeamnă să fim deschiși către activități recreative. Începe horoscopul, cu Andreea Dincă”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul Săptămânii

„În această săptămână ne bucurăm de un stelium în zona Pești. Această energie aduce vindecare, iertare, compasiune, dar poate uneori și spirit de sacrificiu, sindromul salvatorului.

Încercați să vă bucurați de viață fără a privi jumătatea goală a paharului. Este o săptămână cu multă energie creativă, cu o imaginație bogată pe care o puteți folosi la locul de muncă, dar și pentru a rezolva probleme personale.

Citește și: Horoscopul saptamanii 18-25 martie 2024: Vărsătorii se întâlnesc cu destinul în această săptămână. Capricornii învață lucruri noi

Berbec: Energia e un pic scăzută, tocmai de aceea e important să învățați să o dozați, să fiți eficienți, să terminați sarcinile la locul de muncă și pentru a face față tuturor provocărilor. În dragoste căutați sprijinul persoanei apropiate și căutați și validarea familiei, mai ales când este vorba de bani.

Taur: O săptămână cu multe intrigi în zona socială. Sunt prieteni care vă fac promisiuni și pe care nu le pot duce la bun final, tocmai de aceea e important să aveți un plan de back-up, o rezervă, indiferent ce se va întâmpla să vă puteți descurca.

Gemeni: Această săptămână aduce provocări pe sectorul profesional. Învățați să le transformați în oportunități deoarece orice problema ascunde un dar și veți reuși să înțelegeți acest lucru în zilele următoare.
Rac: Surprize frumoase vă așteaptă zilele următoare legate de voi. Fie primiți vesti din străinătate, aceste informații vă ajută și vă motivează. Poate chiar va gândiți sa faceți o călătorie în viitorul apropiat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Leu: Se anunță o săptămână cu vești bune pentru voi în sectorul profesional sau pe zona banilor. Fie reușiți să primiți o finanțare, fie reușiți să faceți o investiție, să evoluați, lucru la care ați muncit foarte mult. Promisiunile în cuplu sunt făcute și duse la bun sfârșit.

Fecioară: O săptămână în care vă puteți deschide sufletul. Unii se căsătoresc, alții se logodesc, oricum ar fi, vă deschideți sufletul pentru responsabilități pe sectorul relațiilor. De asemenea, ar putea sa înceapă noi parteneriate sau colaborări pe sectorul financiar.
Balanță: În această săptămână vă concentrați foarte mult pe sectorul sănătății. Vă doriți să vă aduceți obiceiuri noi care sa va mențină starea de spirit, să vă mențină sănătatea. Aceste obiceiuri noi sunt cumva dirijate sau introduse de specialiști. Nu vă este teamă să lucrați la proiecte noi, chiar dacă nu aveți experiență.

Scorpion: Multe emoții pe sectorul amoros. Fie vă îndrăgostiți, fie vă doriți ceva ce este interzis, fie apar tot felul de situații și vă simțiți ca în filme.

Sunt și acei Scorpioni care decid să aibă un copil sau care vor să petreacă mai mult timp cu un copil.

Citește și: Horoscopul zilei de 18 martie 2024: Viața acestor nativi se poate schimba total. Ce le rezervă astrele?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetător: Această săptămână este încărcată mai ales ca aveți o mulțime de lucruri de făcut pentru casă, pentru familie, vă ocupați de o proprietate și trebuie să rezolvați cu anumite acte pe care le-ați lăsat de pe o zi pe alta. Este important pentru voi să faceți mai multă curățenie în gânduri, în suflet, dar și în casă.
Capricorn: Dacă vă doriți să vă luați o mașină e o săptămână bună să faceți căutări sau pentru a semna anumite contracte în acest sens. Dacă aveți interviuri sau examene de susținut sunteți bine ajutați de către astre, sunteți favorizați. Este o săptămână în carea aveți idei strălucite, pe care le puneți în aplicare foarte rapid. Vărsător: Gânduri bune de la cei din jurul vostru, iar aceste gânduri vă susțin mai ales în hotărârile în ceea ce privește sectorul financiar. Voi vă doriți să creșteți și îi ajutați pe cei apropiați care la rândul lor v-au susținut. Vă interesează și dezvoltarea spirituală și acordați mai multă atenție. Poate să aduceți în viața voastră rugăciune, meditație sau alte tehnici spirituale.

Pești: Străluciți în această săptămână. E o energie magică în jurul vostru. Încercați să o folosiți pe toate sectoarele și să ieșiți în față, atât la locul de muncă unde sunt posibilități multiple, cât și acasă unde este momentul să acționați cu încredere și cu sufletul deschis.
Vibrația săptămânii este cifra 3. Această energie este dinamică, jucăușă, distractivă. Este momentul să vă faceți planuri prin care să aduceți voia buna în viața voastră, să vă deschideți către activități recreative, să vă întâlniți cu prietenii, dar și să studiați mai mult”, a transmis Andreea Dincă, astrolog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si