Avem două evenimente importante în această săptămână. Marte își începe tranzitul în Balanță și vă invită să învățați să lucrați în echipă și să aduceți diplomația și frumosul în viața voastră. Lună plină în Pești vă luminează sufletul și vă invită, de asemenea, la vindecare. Momentul perfect să eliberați și să vă manifestați visele.

Pe sectorul iubirii avem vești bune pentru Fecioare și Pești. O săptămână în care conștientizările vă ajută să luați deciziile corecte înțelepte pentru relația voastră.

În zona sentimentală, Gemenii și Săgetătorii au parte de conflicte, poate chiar competiție. În cuplu este indicat să analizați nevoile voastre, dar și nevoile partenerilor voștri

Pe sectorul financiar, Taurii și Scorpionii sunt puși în fața unor compromisuri. Analizați cu atenție contractele pe care urmează să le semnați și nu luați decizii impulsiv.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Racii și Capricorni au nemulțumiri la locul de muncă. Poate că veți avea anumite ședințe în care să vă spuneți apăsările, pentru a vă desfășura munca în cele mai bune condiții.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023. Balanțele iau decizii importante în această săptămână

Pe sectorul sănătății, Leii și Vărsătorii au claritate asupra planurilor care ar putea să le aducă o stare de bine și mai mult entuziasm în fața vieții.

Berbecii și Balanțele reușesc în această săptămână să își facă anumite analize, însă există posibilitatea ca rezultatele să nu fie satisfăcătoare. Nu vă speriați, poate sunt anumite greșeli, încercați să cereți și a doua părere.

Vibrația săptămânii este cifra 8. Această vibrație poate să aducă foarte multe schimbări în viața voastră. Totul sau nimic. Unii adoră extremele, în timp ce alții fug de ele. Încercați cumva să îmbrățișați echilibru și să lăsați viața să se deruleze cum este spre binele vostru cel mai înalt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si