Miercuri seară, Iancu Sterp, fratele manelistului Culiță Sterp a pierdut lupta din cușcă cu George Zănoagă. Vizibil emoționat, tânărul a profitat de moment și a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Denisa Coțolan, alături de care are o relație frumoasă. 

Moment emoționant, Iancu Sterp și Denisa îmbrățișați pe ringul de luptă

În lacrimi, Denisa a pășit în ringul de luptă, moment în care Iancu a îngenuncheat și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

"Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?", a spus Iancu Sterp. Fata s-a așezat alături de el în genunchi și l-a îmbrățișat. Alături de cei doi logodiți au venit și mama lui Iancu, dar și frații lui cu buchete imense de trandafiri roșii.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Iancu Sterp i-a făcut o declarație emoționantă Denisei, chiar pe ringul de luptă.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: EXCLUSIV- Florin Salam, despre relația cu Tzancă Uraganu și adevărul despre dependența de droguri: ”Eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu. În România mi-e scârbă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Culiță a ținut și el să publice întregul moment pe pagina sa de Instagram, unde a dat de înțeles că este mândru de Iancu și de decizia pe care a luat-o.

”Iancu a pierdut o luptă, dar nu și ”războiul”. În schimb a câștigat cel mai important lucru pentru el: viitoarea lui familie!”, a scris artistul în descrierea videoclipului.

@rxflive #Rxf #iancu #galarxf45 #rxflive #cerereincasatorie Iancu Sterp, Cerere in casatorie 🥰😍@Iancu sterp oficial ♬ sunet original- Rxf.Live

Când va avea loc nunta celor doi tineri?

Nimeni din sală nu se aștepta la momentul inedit, dar cu toții s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat pe cei doi tineri. Și Ileana Sterp a vorbit despre seara trecută. Aceasta spune că îi pare rău de faptul că Iancu a pierdut lupta, însă e sigură că a dat tot ce a putut, chiar și atunci când se afla la pământ, fără aer.

"Sunt fără cuvinte. Îmi pare super rău că a pierdut Iancu, dar sunt super fericită pentru el și pentru Denisa. Îi iubesc mult de tot. E doar un meci, cineva trebuia să piardă și, din păcate, acela a fost Iancu, dar asta îl va ambiționa mai mult să fie mai bun pe viitor. Am fost foarte surprinsă și nu mi-a venit să cred cât de mult a rezistat Iancu la sol, când era fără aer, a rezistat până la ultima suflare. Sunt foarte, foarte mândră de el.  Felicitări lui George și îi mulțumim că ne-a oferit un meci pe cinste", a spus Ileana Sterp.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa ar urma să se căsătorească anul viitor.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV -Tendințe noi în materie de nunți în anul 2024: ”Nunta perfectă arată diferit prin ochii fiecărui cuplu”

Cuplul ar urma să se căsătorească în toamna anului viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si