Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Imagini de pe drumul forestier care ar urma să devină alternativă la DN1

Pe ce drum vom circula spre munte? Aceasta este întrebarea pe care ministrul Transporturilor a stârnit-o recent în urma unor declarații controversate. Acesta a spus că pentru fluidizarea traficului pe DN1 spre Carpați, se poate exploata un drum forestier din localitatea Azuga. În cât timp ar fi posibilă o astfel de promisiune, aflați chiar în materialul următor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iată drumul forestier pe care ministrul transporturilor ar vrea să îngrămădească mașinile care ajung în dreptul localității Azuga. Are câțiva kilometri și e paralel cu DN1. Însă necesită lucrări ample ca să poată fi circulat.

Acest drum ar trebui să facă parte din centura ocolitoare la care autoritățile visează ca să scape șoferii de calvarul blocajelor spre munte. A fost găsită o șosea paralelă cu Drumul Național 1, care pornește din Comarnic.

Citeste si: Cinci răniţi, între care un copil, în urma unui accident rutier produs pe Valea Prahovei

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Aici asfaltul va fi refăcut, apoi ar trebui să apară două benzi pe sens. Ocolitoarea va fi înreruptă în Sinaia, acolo unde drumul va fi lărgit pe patru benzi. Vor fi create două sensuri giratorii și o pasarelă la ieșire din oraș.

Imagini de pe drumul care ar urma să devină alternativă la DN1

VLAD OPREA- PRIMARUL ORASULUI SINAIA: Cu 200 de milioane de euro cred eu ca se poate rezolva. Într-o prima etapa, nu total, dar se imbunatateste substantial circulatia pe Valea Prahovei care vedeti este o mare problema.

Nu sunt optimiste nici ONG-urile, mai ales că autoritățile spun că vor face șoseaua din bani europeni.

Executivul susține că această șosea de compromis nu va afecta construcția autostrăzii Comarnic- Brașov. Se va face și asta, dar nu știm când. Guvernul ia în calcul finanțarea de la bugetul de stat.

Citeste si: Coloane de autovehicule pe DN 1, pe Valea Prahovei

În jur de 300 de milioane de euro pe an ar putea fi alocați din fonduri proprii pentru ca șoseaua de mare viteză să prindă viață.

Costul total estimat al proiectului ar fi de aproximativ un miliard de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI