"Directoarea școlii gimnaziale în care un copil de 10 ani ar fi fost violat de două ori și-a dat demisia. Înainte să facă un pas în spate s-a dezlănțuit în ședința cu părinții. A pus la zid victima ca să potolească îngrijorarea părinților. Dar mai rău i-a revoltat. Între timp, părinții băiețelului acuză că s-ar încerca mușamalizarea anchetelor. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Înregistrări halucinante în școala groazei

„Presupusul! Să știți că în al doilea caz nici măcar nu avem o persoană identificată. Ochi albaștri, mască albastră... Iertați-mă, vă rog frumos! Un copil care suferă nu cred că poate să realizeze chestia asta!”

Astfel de vorbe absolut revoltătoare a scos pe gură în ședința cu părinții cea care până astăzi a fost director al școlii gimnaziale unde un elev de doar 10 ani ar fi fost agresat sexual. Până să dea anchetatorii verdictul, ea preferă să judece posibila victimă. Deși există o expertiză medicală din decembrie 2023, în care un doctor de la Spitalul de Urgență „Grigore Alexandrescu” scrie negru pe alb în urma consultului că băiețelul a fost abuzat sexual.

„Vreau să ridice mâna de aici din această sală vreun părinte care a fost vreodată abuzat și violat. Din această sală, bărbat sau femeie. Știți ce a simțit copilul ăla?”

În schimb, îngrijorarea părinților s-a vrut a fi stinsă cu asigurarea că-n școală au fost luate măsuri de siguranță. Mai exact- au interzis accesul elevilor la toalete în timpul orelor- când pe holuri nu e niciun supraveghetor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Ca să nu mai dea ochii cu presa, Iudita Popteanu s-a furișat la ceas de seară într-o mașină și de atunci nu a mai pus piciorul în școală- pentru ca astăzi să-și dea demisia. Asta după ce premierul a convocat-o de urgență la guvern pe Ligia Deca, ministrul Educației. I-a reproșat că se mișcă greu în acest caz scandalos. Pe părinții copilului, care suferă de tulburări de vorbire și de atenție, anchetele nu-i mai liniștesc.

Conducerea școlii gimnaziale a dat dovadă de nepăsare, spun părinții copilului, încă din 2022, când s-ar fi derulat primele scenele ale ororii, dar cei din școală nu au sesizat poliția, ci au făcut-o părinții. Și nici o anchetă internă nu a fost demarată. Explicația a fost uluitoare.

„Cu cine să mai fac, că era vacanță? Am luat legătura cu doamna învățătoare, doamna învățătoare mi-a spus că o să revolvați problema! Eu nu aveam nimic, decât poveștile dumneavoastră. Eu v-am așteptat cu un document de la poliție...”, a spus mama copilului.

La vremea respectivă, dosarul a fost clasat. Agresorul avea 11 ani și nu putea răspunde penal. Doar a fost mutat din școală și inclus într-un program de consiliere.

Ancheta celui de-al doilea presupus viol, din 2023, e la Parchet. Potrivit unor surse, ar fi fost vizionate imagini de pe camerele de supraveghere din școală, însă procurorii nu au văzut nimic concludent acolo care să-i ducă pe vreo pistă.


Se așteaptă încă rezultatele expertizei de la Medicină Legală. Până atunci, Ministerul Educației a trimis Corpul de Control să facă verificări în școală!

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Motivul șocant care l-a determinat pe Mihai să își ucidă iubita. Mama tinerei ucise: "Ea putrezește și el putrezește în închisoare"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si