,,Coafurile texturate, cu mult volum și strălucire sunt la modă și în 2024, iar hair stilistul Bianca Rusneac vrea să le învețe și colegele sale de breaslă cum se realizează un astfel de look. Așa că la cursul pe care l-a susținut de curând a avut-o că model pe cântăreața Iulia Bucur,'' a transmis Cristina Dorobanțu.

Iulia Bucur, model pentru coafuri spectaculoase

Cântăreața Iulia Bucur a fost model pentru cursul susținut de hair stilistul Bianca Rusneac, la Cluj- Napoca.

Încântată de rolul de model și îmbrăcată într-o rochie de gală albastră, cântăreața a stat neclintită în fața cursantelor venite să învețe tehnici noi pentru coafuri spectactaculoase și rezistente de la Bianca.

Iulia Bucur: Este pentru a doua oară când am venit la cursul Biancăi, sunt foarte încântată când mă solicită, pentru că este foarte talentată și de fiecare dată vine cu coafuri noi, inedite și de fiecare dată abia aștept să văd cu ce mă mai surprinde.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De data aceasta Bianca a surprins-o cu o coafură în valuri, potrivită pentru părul ei lung.

Citește și: VIDEO-Tu dai moda, cu Gabriela Ghizel. Colindatul prin second hand, un hobby pentru mulți dintre noi

Bianca Rusneac- trainer/hair stilist: Contează foarte mult ca părul să nu fie înscărit, mai ales când e vorba de valuri. Într-adevăr modelul trebuie să fie superb pentru că practic orice ai face, orice coafură, dacă e modelul e ceea ce trebuie, coafura e și ea perfectă.

Iulia Bucur este o artistă cu multe evenimente și concerte la care trebuie să arate impecabil iar cursurile Biancăi o ajută și pe ea să -și aranjeze părul atunci când are nevoie.

Iulia Bucur, artistă: Pentru mine cel mai ușor este să îl întind sau să îl fac valuri dar nu mă pricep așa cum cum se pricepe Bianca, dar îmi place să vin la cursurile ei pentru că mai ascult și mai învâț mici trucuri.

După finalizarea cursului artista, Iulia Bucur a facut o ședință foto în care a pus în evidență coafura spectaculoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: