Se aud clopote de nuntă? Jador și-a găsit adevărata dragoste! Deși în trecut artistul s-a confruntat cu probleme în fostele relații amoroase, acum se pare că este mai hotărât decât oricând să facă următorul pas! El și iubita lui, Alexandra Dobbia, formează un cuplu de mai mult timp. 

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” a publicat un videoclip cu iubita sa, alături de un mesaj prin care și-a declarat public iubirea față de ea. 

„Vreau să fii mama copiilor mei”

Recent, Jador și-a uimit și întristat fanii atunci când a anunțat în mediul online că se va retrage din muzică, din cauza problemelor de sănătate.

Citește și: „Mi-ar plăcea să mor”. Jador, declarații cutremurătoare. Artistul are probleme serioase de sănătate

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânărul i-a mulțumit public, pe internet, iubitei sale care în această perioadă dificilă îl sprijină la orice pas. Se pare că iubita sa, Alexandra, a venit în România pentru a-l sprijini în lupta sa cu boala și pentru a avea grijă de el.

Tânărul artist a postat pe rețelele sociale un videoclip în care își exprimă aprecierea față de iubita lui. Manelistul a adăugat și un mesaj emoționant alături de imagini.

Din spusele lui, Jador pare mai hotărât decât oricând să facă următorul pas și să se așeze la casa lui alături de femeia pe care o iubește.

„A venit să aibă grijă de mine. Nu credeam că o să vreau vreodată să ajung așa repede acasă! ALEASA ÎN CURÂND… 5 zile… NU ȘTIU SĂ FIU BĂRBATUL PE CARE TU ÎL VREI. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei.

Te consider aleasă să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!”, a scris Jador pe Instagram.

Citește și: Jador este fermecat de noua lui iubită. Artistul i-a făcut Alexandrei Dobbia o declarație de dragoste

@jador

30.062023 ora 17:59 A venit sa aibe grija de mine ❤️ Nu credeam ca o sa vreau vreodata sa ajung asa repede acasa! ALEASA IN CURAND….. 5 zile…. NU STIU SA FIU BARBATUL PE CARE TU IL VREI Stiu ca vreau ca tu sa fii mama copiilor mei Te consider aleasa sa imi fii mireasa Singura ce m-asteapta cand vin acasa!❤️ Eu sunt o fereastra deschisă pentru zborul visurilor noastre, te iubesc până la cer și-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim și tu mă știi, mă ai, mă vrei, iar eu, eu te privesc și nu-mi ajunge, te țin și nu ma satur, te-am și te mai vreau!”

♬ sunet original- Jador

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si