Președintele american Joe Biden a semnat ieri proiectul de lege controversat, care practic interzice aplicația TikTok pe teritoriul Statelor Unite.

Joe Biden a semnat pentru interzicerea TikTok

Legea spune că firma chinezească are la dispoziție 270 de zile să renunțe la activele din America, altminteri va fi pur și simplu blocată. „Faptele și Constituția sunt de partea noastră”,  au reacționat imediat oficialii companiei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Aplicația TikTok, răsturnare de situație. Ce se va întâmpla cu versiunea prin care utilizatorii puteau fi plătiți pentru timpul petrecut pe platformă

Decizia președintelui a revoltat și utilizatorii, mai ales pe micii antreprenori, pentru care prezența pe platformă însemna vizibilitate și profituri mai mari. Serviciile de informații din State cred însă că TikTok-ul e o portiță prin care guvernul chinez poate colecta date importante despre America, a transmis Simona Pătruleasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si