Este medic de profesie și instructor de Kangoo Jumps în Oradea. Vorbim despre Olivia Burtă care, de curând, a împlinit 63 de ani și a avut parte de o surpriză din partea prietenelor sale alături de care practică Kangoo Jumps, în frunte cu celebra Kinga Sebestyen.

Surpriză de la Kinga Sebestyen pentru prietena sa, Olivia Burtă

Olivia Burtă este unul dintre cei mai apreciați medici din Oradea și directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din oraș, iar în timpul liber este instructor de Kangoo Jumps.

Zilele acestea Olivia a împlinit 63 de ani așa că elevele sale de la Kangoo Jumps i-au făcut o surpriză. Acestea au invitat-o la antrenament pe cea mai bună prietenă a sa, fondatoarea conceptului de Kangoo Jumps în România, Kinga Sebestyen.

În ciuda emoțiilor, Olivia și-a continuat antrenamentul în prezența celor 80 de cursante ale sale. Iar la final, acestea i-au cântat „la mulți ani”.

Citește și: VIDEO- Ornela Pasăre și Alex Cery, colaborare inedită. Cei doi artiști au lansat o piesă cu un videoclip de senzație

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Surpriza a continuat cu o petrecere la un restaurant din Oradea, unde sărbătorita a primit cadouri și flori.

„Este o surpriză extraordinară, la 63 de ani pot spune că sunt decana de vârstă, prietenii și familia mea este în spate, este un moment unic în viața mea, nu am crezut, nu am nici visat dar

uite că alături de alte lucruri frumoase din viața mea și seara de azi este deosebită. Zeci de prieteni și încă ar mai fi încăput și alții, au vrut să mă facă fericită și au reușit”, a spus Olivia Burtă.

„Este o motivație pentru toate generațiile, așa trebuie să arate o femeie la 63 de ani, cu sunt mândră deoarece Kangoo Jumps poate să transforme așa viețile, ea a devenit instructoare de 4 ani, are o echipă foarte frumoasă, eu îi doresc ca încă 25 de ani să fie tot așa, activă, frumoasă și tânără”, a spus Kinga Sebastyen.

Și pentru că se apropie Ziua Femeii, sportivele din comunitatea Kangoo Jumps Oradea vor organiza și o petrecere tematică, la începutul lunii martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si