Diamante spectaculoase, ceasuri încrustate cu pietre prețioase, statuete de bronz sau haine din piele de crocodil. Altfel spus, cadouri exclusiviste, al căror preț pornește de la 2 milioane de dolari. Toate se află pe lista dorințelor de Crăciun ale clienților cu pretenții, de peste Ocean, a transmis Silvia Ioniță.

Moș Crăciun împarte cadouri de milioane de dolari

Nu degeaba spunea cândva Marilyn Monroe că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei.

Niciun alt cadou nu poate fi mai potrivit pentru o doamnă, decât diamantul perfect. Iar o astfel de piatră prețioasă se găsește chiar în Beverly Hills.

Acestă bijuterie spectaculoasă este un inel format din nou baze circulare apropiate, unite de un diamant mare și pare să fie vedeta sezonului. Este o bijuterie de 30 de karate și costă nici mai, mult nici mai puțin de 6 milioane și jumătate de dolari. Însă nici suratele ei nu se lasă mai prejos. O altă bijuterie mult-râvnită, aflată pe lista celor mai exclusiviste cadouri, este și acest inel rectangular, a cărui valoare este de 5 milioane și jumătate de dolari. Însă diamantele nu sunt singurele aflate în preferințele clienților pretențioși.

Sunt căutate accesoriile subtile, elegante, unice și nu foarte exagerate. Bineînțeles, există și excepții pentru că suntem pe o stradă internațională și avem clienți din întreaga lume, așa că mereu apar anumite persoane care își doresc ceva mare și extravagant.

Dar pentru majoritate este important să fie cat mai simple, a declarat Peter Voutsas.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Industria modei oferă variante atractive pentru cei care nu sunt fani ai bijuteriilor în varianta clasică: curele cu catarame din aur și diamante, al căror preț ajunge la 100 de mii de dolari. Nici jachetele din piele de crocodil nu sunt deloc de neglijat, căci sunt spectaculoase atât la aspect, cât și la preț: ajung la 90 de mii de dolari.

La capitolul cadouri luxoase, Moșul s-a gândit și la colecționarii de artă, care au la dispoziție statuete din bronz, în mărime naturală, al căror preț se apropie de 2 milioane de dolari.

Din punctul meu de vedere, ca artist, cel mai bun cadou pe care îl pot oferi unui colecționar este darul ce poate fi lăsat moștenire, o moștenire pe care generațiile viitoare o pot aprecia. Opera mea este făcută pe baze matematice și are o filosofie din zona suprarealismului existențial, a declarat Sir Daniel Winn.

Specialiștii din industria luxului se așteaptă la o explozie a vânzărilor în acestă perioadă de Sărbători. Ei estimează că anul acesta se vor face cumpărături de lux în valoare de aproape 10 miliarde de dolari.

Citește și: Horoscopul zilei de 24 decembrie 2023: Ajunul Crăciunului aduce surprize pe toate planurile

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si