Copilul de 2 ani a fost ținut de medici sub observație și va fi externat abia joi, 21 martie. Pe holurile spitalului, Radu Ayan le-a povestit jurnaliștilor cum s-a simțit de unul singur în noapte, frig și ploaie.

Radu Ayan: "Am văzut lupul. M-am ascuns. Mi-a fost frig, a venit ploaia. Nu o mai văd pe mama", a

povestit micuțul clipele de groază prin care a trecut.

Citește și: VIDEO-Răducu, băiatul care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură, a povestit cum a supraviețuit. ,,M-am ascuns. Mi-a fost frig''

Radu Ayan, în brațele mamei sale

Radu Ayan, în brațele mamei sale

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Găsirea copilului după 25 de ore, o adevărată minune

Radu Ayan, băiețelul din Botoșani care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură, va rămâne în continuare în spital până joi.

Când l-au găsit ascuns lângă un arbust, micuțul era înghețat de frig și ud până la piele. Strigătele de ajutor și hohotele de plâns au ajutat echipele să-l zărească în pădurea unde se pierduse. 

Medicii au spus că starea de sănătate a lui Radu Ayan este una bună, în ciuda unei ușoare hipotermii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

După ce și-a revenit din sperietură, micuțul a reușit să-i spună mamei prin ce a trecut. Le-a povestit tuturor că ar fi văzut un lup și că s-a ascuns cum a putut el mai bine.

Părinţii lui Aryan, mama româncă şi tatăl pakistanez, au venit de urgenţă în ţară din Anglia și îi mulțumesc lui Dumnezeu și sutelor de salvatori că au reușit să își revadă fiul în viață.

Citește și: VIDEO- "Dumnezeu mi l-a dat înapoi". Părinții lui Radu Ayan, primele declarații după ce micuțul a fost găsit după 24 de ore de căutări

Băiatul dispăruse duminică la ora 14.00 de lângă bunica sa, cu care venise în vizită la niște cunoștințe în satul Tudora, Botoșani. O cameră de supraveghere a surprins ultimele imagini cu Aryan, înainte de dispariţie.

Debusolat, copilul de doi ani a trecut de o barieră de acces şi a intrat în pădure. Când a văzut că nu este în curte, bunica a sunat de urgență la 112 şi a anunţat dispariţia. Sute de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari au pornit pe urmele lui. 

Din fericire, luni după ora 15.00 trei polițiști au reușit să-l găsească pe micuț între copacii de lângă un schit de maici din Botoșani. 

Povestea incredibilă de supraviețuire a copilului de doi ani pare scenariu de film. A rătăcit, o zi și o noapte, prin pădure, pe teren accidentat, la temperaturi foarte scăzute.

Radu Ayan, ultimele imagini înainte de dispariția din sat

Radu Ayan, ultimele imagini înainte de dispariția din sat

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

A fost minune dumnezeiasca, spune cu lacrimi in ochi mama lui Răducu.

O țară întreagă a stat cu sufletul la gură, după dispariția lui Răducu, iar povestea lui a fost distribuita de mii de oameni, pe retelele sociale Cu fiecare oră care trecea, copilului îi scădeau șansele de supraviețuire.

Atunci duminică seara a fost o temperatură în jur de 2 grade. Era la limita înghețului. A mai și plouat.

Dacă nu ar fi fost salvat de persoanele respective nu ar fi rezistat. Medicii spun ca totul s-ar fi putut încheia tragic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: