Madalina Ghenea si Brad Pitt au atras toate privirile pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Venetia.

Mai relaxat ca in alte dati, Brad Pitt a aparut intr-un elegant smoching negru, cu papion si camasa alba.

Celebrul actor a fost indelung ovationat si a savurat in voie atentia presei si a publicului. Vedeta de 55 de ani a venit la Venetia special sa-si lanseze filmul „Ad Astra”, o odisee spatiala.

Madalina Ghenea a aparut intr-o impresionanta rochie aurie, cu trena si paiete. Vedeta a asortat la tinuta cercei lungi si inele supradimensionate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La polul opus, Liv Tyler, partenera lui Brad Pitt in noua pelicula, a ales o rochie neagra, fara umeri, care ii punea in evidenta tenul ei ca de alabastru.

Manecile cazute, dar ample, croiala care conferea amplitudine fustei si crapatura de pe picior, accentuau senzatia de dramatism.

Prestigiosul festival a strins laolalta toate numele mari din showbiz.

Actrita italiana Francesca Giuliano si-a pus in evidenta bustul generos cu ajutorul unei rochii albe-ivoar cu decolteu adanc, accesorizata cu franjuri la maneci.

Miss Tenerife 2005, actrita de origine spaniola Natalia Mesa Bush, si-a pus in evidenta talia intr-o rochie aurie, cu bretele, mulata.

Accentele metalice si croielile indraznete, cu fuste care lasa piciorul la vedere au fost alegerile multor dintre celebritati.

Pe covorul rosu a aparut si supermodelul israelian Bar Rafaeli, insarcinata cu al treilea copil, intr-o eleganta rochie neagra, accesorizata cu sandale cu toc inalt si cercei cu diamante.

Festivalul de Film de la Veneria este cel mai vechi din lume de acest gen si este considerat o rampa de lansare pentru Oscaruri. Anul acesta in competitia pentru merele premiu, Leul de Aur, sunt inscrise 21 de filme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si