„Vești bune pentru cei care nu reușesc să devină părinți pe cale naturală. Guvernul a suplimentat bugetul alocat pentru programul de fertilizare in vitro, însă banii sunt limitați”, a spus Christian Sabbagh.

„Doar 10 mii de femei se încadrează în bugetul de o sută cincizeci de milioane de lei. Spre deosebire de anul trecut, acum toate documentele și cererile vor trebui să fie încărcate online, pe o platformă specială, imediat după acea aceasta va fi și finalizată.

Însă persoanele eligibile anul trecut, dar care nu au primit bani pe motiv că nu erau fonduri suficiente, trebuie să știe că anul acesta o iau de la zero, adică trebuie din nou să încarce la rândul lor aceste documente pe platforma specială. Programul acesta vine în sprijinul beneficiarilor cu o sumă de 15 mii de lei pentru procedura de fertilizare in vitro, 5000 de lei fiind folosiți pentru medicamente iar 10 mii de lei pentru procedura în sine”, a transmis Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Mii de cupluri rămân fără sprijin financiar de la Guvern. Nu mai sunt bani pentru continuarea Programului Național de Fertilizare In Vitro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si