Mărțișoarele naturale și cele care se pot refolosi sunt la modă anul acesta de 1 martie. Comercianții au gândit produse pentru toate categoriile de clienți și spun că oamenii vor să ofere cadouri mai interesante pentru persoanele dragi”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mărțișoare naturale, vedetele sezonului

Mărțișoarele din flori uscate, din plante suculente, din plante medicinale sau care se pot refolosi sunt vedetele acestui an pe tarabele comercianților de la târgul organizat în centrul Clujului.

Citește și: Horoscop martie 2024 pentru toate zodiile: Ce nativi vor avea o primăvară de vis

„Avem mărțișoare realizate handmade, cu flori naturale, uscate și mărțișoare cu plante suculente. Aici, mărțișoare care se pot pune ca broșă, aici avem în găletușe. Acestea făcute din dopuri de vin, e o idee mai ok pentru natură”, a explicat un comerciant.

La o altă tarabă, o găsim pe doamna Anamaria care a venit cu mărțișoare din produse naturale cultivate în propria gospodărie.

„Aici am un mărțișor minunat. Un amalgam de ceaiuri: 7 feluri de busuioc, salvie, lavandă, am pus puțin orz. M-am bucurat să fac buchețelele astea pentru că sunt doamne care își doresc un mărțișor natural. Și asta e rădăcina din produsele mele, astea sunt obținute din plante”, a explicat doamna Anamaria.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și dacă tot sunt la căutare produsele naturale, femeia a creat și mărțișoare care ajută la frumusețe, dar care pot fi și comestibile.

„Balsamul pentru buze e minunat, cremă cu apa de orez, cremă cu vitamina C, balsamul are mult gel de aloe vera, vitamină vegetală, totul e natural. Colorantul ăsta, crema asta portocalie are un amalgam de vitamina C. E făcută din floare de soc, măceșe, de acolo și culoarea”, a adăugat doamna Anamaria.

Domnul Moise este apicultor și a venit la târg cu o serie de produse cu totul deosebite pentru mărțișor.

„Lumânări din ceară de soia în diferite forme: cățeluși, inimioare, dințișori, ăștia trec cel mai bine, avem și icoane, astea sunt din ceară de albine”, a spus comerciantul.

La o altă tarabă, mărțișoarele au forma unor flori din ceramică.

Iar clienții nu întârzie să apară.

Târgul de Mărțișor din centrul Clujului este deschis până pe data 10 martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si