Masajul buzelor nu ar trebui sa lipseasca din rutina de frumusete a doamnelor. Daca va doriti buze hidratate, voluminoase si cu un aspect natural, sfatul specialistilor este sa aplicati seara de seara un tratament de buze iar apoi sa le masati 10 minute. La salon, rasfatul este deplin.

"Au nevoie de exfoliere pentru a indeparta stratul de celule moarte. Folosesc un peeling lichid pe baza de enzime.

Stim cat de important este sa masam buzele imediat dupa injectare tocmai pentru a nu migra acidul hialurionic si pentru a preveni aparitia galmelor", spune cosmeticianul Florina Butean.

Dupa aplicarea serului, incepe masajul propriu zis.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Masajul buzelor poate fi introdus in rutina noastra zilnica, in speical seara si inca un tips foarte important pe care vi-l recomand este sa aplicati seara inainte de culcare un tratament pe buze", conform ei.

Acest tratament activeaza circulatia si prelungeste efectul acidului hialuronic.

"Prin masaj activam circulatia sanguina si limfatica, asta inseamna ca hranim efectiv buzele, de la interior spre exterior prin propriul sange le hranim", explică Florina Butean.

Este foarte simplu de facut. Trebuie sa urmati doar cateva indicatii simple.

"Miscarile sunt recomandate sa fie miscari de intindere, dar ascendente. Dupa care incepem masajul pe interior. Urmatorul pas este de hidratare in profunzime cu ajutorul iontoforezei", mai precizează Florina Butean.

Efectul de hidratare cu ajutorul iontoforezei dureaza pana la doua saptamani.

"Acum la final ii aplic clientei un tratament de buze pe baza de ulei de migdale", afirmă Florina Butean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si