Ei sunt Iasmina, Bradford si Michael. Cu zambetul larg pe buze si pofta de joaca au iesit sa se bucure de Romania acasa la Iasmina, adica la Timisoara.

Iasmina Milutinovici, in vârstă de 30 de ani, se iubeste ca in povesti cu milionarul american Bradford Aaron Hill, in varsta de 64 de ani, administratorul Statuii Libertăţii.

„Atitudinea lui a fost mereu numarul unu, este un gentelman, nu am avut un barbat sa fie atent la fiecare detaliu. Tine minte tot, culori, flori, detaliu, te da pe spate, imi deschide usa la masina dupa 7 ani”, povestește Iasmina.

O bănățeancă i-a furat inima milionarului care administrează Statuia Libertății

Cei doi s-au cunoscut în 2014, pe cand românca era intr-un stagiu de practică la compania deţinută de el. Diferenta de varsta nu a fost si nu este un impediment pentru dragoste si fericire.

„Ne am cunoscut la Statuia Libertatii, eu lucram in restairantul lui, el trecea pe acolo, ma tot vedea ca eu zambeam, el zambeam. Si m-a scos la un concert Katy Perry si asa a fost totul”, își amintește Iasmina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Milionarul face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill care are drept de cesiune asupra celui mai important obiectiv turistic din SUA, Statuii Libertăţii.

„Are bani, dar nu are Statuia Libertatii. Statuia este a guvernului amrican el o administreaza, e in familia lui administratia de 90 de ani.

Din generatie in generatie, el o concesioneaza de la guvern. Financiar traim confortabil dar nu ne lafaim asa. Noi locuim in Manhattan si uneori in New Jersey care este suburbia Manhatanului”, spune românca.

Au impreuna un baietel carliontat, Michael iar pe drum este inca un fiu pentru că timisoreanca este insarcinata in 6 luni.

„Din punctul meu de vedere varsta nu e un obstacol”, spune Iasmina.

„Oamenii au crezut că doar îmi place o fată frumoasă și că nu va fi altceva. Dar este cea mai frumoasă persoană în interior. Avem atât de multe în comun. Ne place să ne trăim viața. Am călătorit prin lume, ceea ce mi-am dorit mereu să fac. Este o potrivire perfectă”, spune milionarul american.

Milionarul îndrăgostit de bănățeancă mai are doi copii

Americanul mai are doi copii de 16 ani dintr-o casnicie anterioara dar inima sa este alaturi de Iasmina si familia lui de acum.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Ar fi dificil să ne mutăm dar călătorim atât de mult încât ne putem întoarce aici oricând ne dorim. Cred că în viitor îmi voi petrece mai mult timp aici. Mâncarea este delicioasă. Ciolan, mici. Toate sunt atât de bune. Îmi plac mult”, spune milionarul.

Iasmina Milutinovici a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi are o diplomă de master în comunicare şi relaţii publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania soţului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si