Cum s-ar zice "clasicul" nu se demodeaza niciodata. Andreea Antonescu prefera mobilierul vechi si recunoaste ca are o obsesie pentru oglinzi.

ANDREEA ANTONESCU: In general, imi place mobila clasica, sunt adepta a stilului clasic din punctul asta de vedere, dar iti spun sincer ca nu mi-as decora niciodata casa de una singura. Oglinzile mi-au placut din totdeauna, la mine in dormitor tot dressingul este plin de oglinzi.

Dressing-ul este cel mai important loc din casa unei femei, astfel ca trebuie sa fie bine organizat si bine pus la punct.

OANA MAVROIANU: Anul asta se poarta mega dressinguri. Toti avem din ce in ce mai multe haine. Se poate intra in el, este un dressing foarte rezistent, suporta multe cicluri de montaj daca ne mutam des.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Importanta confortului este mai presus decat frumusetea, iar saltelele joaca un rol important cand vine vorba de patul perfect.

OANA MAVROIANU: Cand vine vorba de paturi, ne dorim un pat care sa fie frumos in primul rand, dar eu m-as gandi mai mult la saltea sa ma simt confortabil, inainte de tendinte si design.

ANA BANICIU: Mi-am facut acum un dressing, dar nu este atat de mare precum mi-as dori sa fie, dar am zis ca asta este o casa provizorie pentru cativa ani, asa cat voi fi eu inca tanara.

In tendinte anul acesta sunt paturile vechi reconditionate, iar Ana Baniciu a primit un astfel de cadou de la bunica sa.

ANA BANICIU: Este un pat care valoreaza foarte mult, este dintr-un lemn masiv o chestie, l-am primit de la bunica mea.

Ma rog, el a stat pana acum inchis undeva si acum l-am reconditionat.

Dormitoarele de copii sunt costisitoare, dar foarte apreciate de multi parinti care isi doresc camera perfecta pentru copilul lor.

OANA MAVROIANU: Cand vine vorba de paturi de copii, avem mai multe variante pentru toate varstele. Are o comoda care seamana foarte mult cu o masa de make-up, multe din ele la varsta adolescentei isi doresc asta. Baldachinul asta care atrage foarte mult si aduce la lumea printeselor, a balerinelor.

Atat pentru fete cat si pentru baieti exista multe variante. Fetele prefera paturile cu baldachine, iar baietii ceva mai special, cum ar fi paturile in forma de masini.

OANA MAVROIANU: Iar cand vine vorba de baieti, masinile sunt atractia lor. 15.14/musca/15.28 este si cu telecomanda, are sunetele din cursele de masini si atrage foarte mult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si