Monica Tatoiu va avea parte de mai multe petreceri de sfârșit de an. Înainte de Revelion, femeia de afaceri se va întâlni cu prietenii, iar noaptea dintre ani și-o va petrece alături de soț, la soare, în Bonaire. Așa că a mers să-și aleagă ținutele potrivite pentru aceste momente unice, a transmis Simona Pătruleasa.

Monica Tatoiu, ținute de Revelion

Monica Tatoiu este o persoană care ține foarte mult la imaginea ei, iar acum înainte de revelion a mers să și caute ținutele potrivite.

Am însoțit-o și noi pentru a afla care sunt criteriile pe care le urmează când își alege piesele vestimentare, a transmis Dana Luțu.

Am 67 de ani, m-am îmbrăcat pentru vârsta pe care o am, a spus Monica Tatoiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru a afla sfaturile oferite de Monica Tatoiu, dar și ce ținute și-a ales femeia de afaceri pentru noaptea de Revelion, urmărește materialul de mai jos!

Citește și: Ce pensie are Monica Tatoiu? Cum a facut femeia de afaceri milioane de euro: „Eu dorm liniștită noaptea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: