Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ne plac telefoanele cat o tableta. Care sunt dezavantajele

Cumparam telefoane din ce in ce mai mari. Daca acum zece ani un receptor incapea in palma unei maini, telefoanele de astazi abia mai intra in buzunare. Romanii prefera telefoanele scumpe si inteligente, pe care sa vada imagini la o calitate foarte buna. Chiar daca cheltuiesc sume mari pe ele, recunosc, totusi, ca aparatele de ultima generatie nu sunt foarte usor de manevrat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un smartphone din zilele noastre este de cel putin cinci ori mai mare decat vechile telefoane mobile cu butoane.

Telefoanele de tip "edge to edge", adica cu ecrane care ocupa toata suprafata dispozitivului se vand ca painea calda. Chiar daca au un pret piperat si nu sunt foarte usor de manevrat, utilizatorii incearca sa tina pasul cu tehnologia si sa investeasca in aparate de ultima generatie.

Citeste si: Avantaje ale smartphone-ului

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Consumatorii recunosc ca telefoanele cu ecrane mari au cateva dezavantaje majore: nu incap in buzunare, sunt greu de manevrat, au ecrane fragile si casabile.

Am ajuns sa utilzam si sa purtam dupa noi adevarate minicomputere, care pot fi accesate cu ajutorul ochilor si degetelor.

Chiar daca pentru unii utilizatori din cauza ecranelor de peste 14 centimetri, cel mai recent studiu in domeniu arata ca vanzarile de telefoane cu ecrane mari s-au triplat in prima perioada a acestui an.

Citeste si: O craioveancă a cumpărat un iPhone de 7.000 de lei, dar când a deschis cutia a avut parte de un ȘOC! "Nu ne-a venit să credem ce e acolo. Nici mie, nici angajatului de la magazin"- Ai grijă să nu pățești și tu la fel

Acum, pentru cei pasionati sa priveasca ecrane din ce in ce mai mari, exista telefoanele pliabile.


Concluziile unui studiu realizat de compania germana GFK arata ca telefoanele cu ecrane mari sunt in topul preferintelor consumatorilor, desi piata globala a scazut cu 2 procente.

Vanzarile de smartphone au inregistrat venituri de peste 230 de milioane de euro in prima parte a anului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI