Adrian Vivien Bîrleanu, în vârstă de 41 de ani, nu este pentru prima oară implicat într-un astfel de scandal.

Anul trecut chiar fosta iubită îl acuza de aceleași fapte groaznice. El a negat totul la acel moment, într-un interviu oferit în exclusivitate Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Un fotomodel internațional din București a fost arestat pentru viol și lipsire de libertate. Adrian Vivien Bîrleanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

"A spus că a fost lovită și bătută și violată. Sunt minciuni. Eu am făcut dragoste cu ea cu o seară înainte, nu vreau să intru în detalii, dar e de bine", spunea fotomodelul în interviul acordat în septembrie 2022.

Cu aceste vorbe s-a apărat fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu  când fosta iubită îl acuza că ar fi bătut-o și violat-o.

La fix un an distanță aceleași acuzații, oamenii legii l-au încătușat în urma unor acuzații formulate de această dată de o altă tânără, care susține că miercuri noaptea individul ar fi agresat-o în cel mai crunt mod cu putință.

Scenele violente, peste drum de Poliția Capitalei

Scenele de groază s ar fi petrecut într-un bloc din centrul Capitalei, situat chiar vizavi de Poliția Capitalei- un loc împânzit de agenți de poliție și autospeciale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fără teamă de nimic, Bîrleanu ar fi forțat-o pe victimă să intre în scară, iar apoi ar fi târât-o o până la lift.

Vecinii spun că ar fi auzit zgomote nefirești, dar nu a ieșit nimeni să vadă ce se întâmplă.

Scenele violente, peste drum de Poliția Capitalei

Scenele violente, peste drum de Poliția Capitalei

Victima le-a povestit anchetatorilor că în momentul în care au ajuns în apartament fotomodelul ar fi ferecat ușa cu cheia și apoi ar fi lovit o cu pumnii și cu palmele, după care ar fi violat o în repetate rânduri.

"Niște țipete, atâta am auzit, altceva nimic. Poliția nu a venit", spune un locatar din bloc.

Ce a transmis Poliția despre cazul fotomodelului Bîrleanu

După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânăra s a dus glonț la poliție. 

”La data de 27 septembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. în fapt, la data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 14.00, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată direct, de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 01:50, ar fi fost victima mai multor infracţiuni. Din probatoriul administrat în cauză, a reieşit faptul că, femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic şi prin constrângere, împotriva voinţei sale, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Ulterior, polițiștii au anunțat că suspectul a fost arestat peventiv pentru 30 de zile.  

În urmă cu un an fosta iubită a fotomodelului cu care are doi copii a fugit din locuința în care stăteau și a cerut o din restricție împotriva lui.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fotomodelului acuzat de răpire și viol 

Fotomodelului acuzat de răpire și viol 

Femeia îl acuza că în ultimele trei luni de relație ar fi supusă la agresiuni fizice și sexuale.

Modelul s-a apărat la acel moment: "Ai făcut vreodată vreun apel la 112? Ai făcut vreo poză cu vreo vânătaie? Ai fost la INML, ai spus altor prieteni și le-ai arătat ceva? Nu a avut nimic la dosar, mă pedepsește, vrea să mă crucifice, ceea ce nu se poate întâmpla", a declarat Adrian Bîrleanu în interviul din 2022.

Femeia și a retras ulterior plângerile, pe semne că cei doi s-au împăcat.

Fotomodelul, arestat pentru 30 de zile

Joi, instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, respingându-i solicitarea de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. În aceeaşi zi, Vivien Bîrleanu a contestat decizia.

”Emite mandatul de arestare preventivă nr. 113/UP/2023. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau control judiciar. În baza art. 275 alin.3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul apărătorului desemnat din oficiu urmând a fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public”, a stablit instanţa de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si