Ce sumă crede familia că ar compensa golul  lăsat de animalul de companie ne spune colega mea, Delia Săndulachi”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Despăgubiri uriașe cerute primăriei pentru moartea pisicii

„Cei doi soți cer despăgubiri de 40 de mii de lei. 10 mii de lei daune materiale și 30 de mii de lei daune morale. Aceștia au spus în fața judecătorilor că un câine fără stăpân ar fi intrat în curtea lor și le-ar fi luat pisica din rasa British Shorthair.

Apoi, patrupedul ar fi dus animalul de companie în gospodăria unui vecin de peste drum, unde l-ar fi omorât.

Citește și: VIDEO- O nouă materie în școlile din Ilfov. Cei mici vor învăța să iubească și să îngrijească animalele

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru că familia nu a avut cum să demonstreze cele povestite, judecătorii nu le-au dat crezare, mai ales că scenariul ar fi presupus ca maidanezul să reușească să deschidă două porți închise cu zăvor.
Magistrații Judecătoriei din Iași au respins acțiunea, dar dosarul a fost înregistrat la Tribunal și părțile implicate așteaptă primul termen de judecată”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si