Calvarul femeii a început pe 9 august când a ajuns la Spitalul de Urgență din Galați cu simptome respiratorii. Deși medicii i-au făcut o radiografie care indica prezența unor afecțiuni pulmonare, femeia a fost internată pe o altă secție unde a primit tratament pentru diabet.

Venită cu afecțiuni pulmonare, tratată de diabet și moartă după ce a fost conectată la un aparat cu oxigen defect

În lipsa unui tratament adecvat, starea femeii a continuat să se agraveze. La insistențele familiei ea a fost conectată la instalația de oxigen a spitalului, care însă nu era funcțională.

Citește și: VIDEO- Șoferul de pe cisternă a încetat din viață. A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii

„De duminică dimineață în jurul orei 9 până luni seara în jurul orei 22, instalația de oxigen a spitalului nu a funcționat. Pentru 30 și ceva de ore n-a avut oxigen. La dispunerea acelui medic să aducă o unitate mobilă a fost conectată la acea unitate”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din nefericire a fost prea târziu pentru femeia care a ajuns să fie internată la Terapie Intensivă, iar în final s-a stins din viață. După deces, autopsia a confirmat faptul că aceasta a fost într-adevăr ucisă de o afecțiune pulmonară.
„Așa cum și pacienta a reclamat la momentul când a ajuns la spital, avea probleme pulmonare care, ulterior, datorită modului deficitar în care a fost îngrijită

de către personalul medical a dus la decesul acesteia”.

Familia caută acum să-și facă dreptate și a depus plângeri către mai multe instituții, inclusiv către Colegiul Medicilor dar și Spitalul de Urgență Galați.

În acest caz a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, care a pornit o anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si