O femeie goală a pus pe jar autoritățile din California. Femeia a ieșit din mașina sa, la o oră de vârf, goală pe stradă și apoi a început să tragă focuri de armă în alte mașini și în aer, în mijlocul șoselei.

Totul s-a petrecut pe podul San Francisco-Oakland Bay.

Citește și: De ce este zăpada albă? În ce condiții poate căpăta alte nuanțe

A ieșit goală în mijlocul străzii și a înspăimântat pe toată lumea

Întâmplarea halucinantă s-a petrecut la oră de vârf pe podul din California. Martorii șocați au început să filmeze întreg incidentul, în timp ce femeia și-a abandonat mașina într-o parte a drumului și a început „vânătoarea” de șoferi. A început să tragă haotic cu arma, iar în tot acest timp a fost dezbrăcată complet.

Autoritățile americane au informat că nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția a fost alertată și a intervenit la fața locului, după ce a primit informații despre o șoferiță care creează haos cu ajutorul unui pistol, fiind goală, pe mijlocul autostrăzii.

Cum s-a petrecut totul?

Femeia s-a oprit într-o parte a drumului, a ieșit din mașină și avea la ea și un cuțit. Apoi a început să țipe la participanții la trafic.

Apoi, s-a urcat înapoi în mașină, a mai mers puțin, însă s-a oprit din nou. Apoi femeia a ieșit dezbrăcată complet din autovehicul, dar de data aceasta avea asupra ei un pistol.

Șoferul s-a oprit pe podul San Francisco-Oakland Bay din California și a coborât din mașină în timp ce purta un cuțit și țipa la alți șoferi, a spus poliția. S-a urcat înapoi în mașină, dar s-a oprit din nou. A început să tragă focuri de armă în mașinile oamenilor prezenți la locul incidentului.

În filmarea realizată de un martor se aude o persoană spunând: „Trage! E goală pe stradă! Acolo e mașina ei!”, potrivit Mirror.

Citește și: Acest hotel din Dubai te va face să te simți ca în spațiul cosmic. Ce facilități oferă hotelul de lux în formă de lună

Femeia a fost arestată pe loc la sosirea Poliției, iar drumul a fost închis temporar. 

Ea a fost internată într-un spital de psihiatrie. Ea va fi judecată, însă acuzațiile aduse acesteia sunt încă necunoscute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si