În ultimele zile, Alexandra a încercat să se apropie din ce în ce mai mult de Patrick. Punctul culminant a fost în camera roșie pe care cei doi au avut-o împreună. Totuși, tânărul are încă foarte mari dubii cu privință la intențiile ei.

Pe de altă parte, Patrick pare din ce în ce mai hotărât să o cunoască pe Teodora, care îi atrage din ce în ce mai mult atenția.

Citește și: VIDEO Sebastian și mama fiicei sale, surprinși împreună, după despărțirea lui de Roberta! Gestul făcut de concurentul de la „Casa Iubirii” a fost filmat: „Ca o familie”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Un trib complet izolat de restul lumii a ucis cu arcuri și săgeți doi tăietori de lemne în Pădurea Amazoniană- antena3.ro

Alexandra: „Mi s-a părut că nu știa cum să reacționeze și era șocat. Nu știu dacă în bine sau în rău, asta doar el poate să spună.”
Patrick: „Am fost șocat, nu neapărat stânjenit, că nu sunt genul de om care să fie stânjenit în momente de astea, doar că... Mi-a plăcut gestul în sine, doar că nu pot să-i dau crezare.

Mi se pare o discrepanță foarte mare și asta nu mă face să nu am încredere.”
Virginia: „Forțat vrei să spui?”
Patrick: „Da. Pare acum că sunt rău cu ea, dar pare cam mult. Până să ajungem la nivelul în care să dansăm iar așa apropiați mai avem de reglat niște situații.”

patrick casa iubirii, teodora casa iubirii, alexandra casa iubirii

Patrick, decis să o aleagă pe Teodora. Alexandra a rămas fără cuvinte

Pentru că a vrut să lămurească situația, Andreea Mantea i-a cerut lui Patrick să aleagă dintre cele două concurente, iar tânărul a decis că vrea să o cunoască mult mai bine pe Teodora. 

Andreea Mantea: „În acest moment alege o fată(n.red. dintre Teodora și Alexandra) cu care să mergi la o plimbare sau la o cină, fără să existe plimbarea sau cina în mod real.”
Patrick: „Aleg Teodora pentru că în privința Alexandrei am încă suspiciuni și cred că le voi purta cu mine în toate interacțiunile pe care le voi avea cu ea, în schimb cu Teodora am avut doar câteva discuții. Și fizic este genul meu de femeie și aș tinde mai mult spre Todora.(...) Mi-a plăcut mai mult cu Teodora(n.red. în camera roșie), cu ea m-am simțit mai relaxat, cu Alexandra nici nu știam cum să mă simt.”

Citește și: „Cine vrea să vină” Cosmin și Ștefania au făcut marele anunț despre nuntă! Când va avea loc evenimentul! Emoții de nedescris pentru fanii cuplului

patrick casa iubirii, teodora casa iubirii, alexandra casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si