„Eu consider că a murit cu zile”

„A lăsat un mare gol în sufletul poporului român. Oameni care l-au iubit foarte mult. Îmi pare rău, sunt foarte emoționat...”

Lacrimi grele s-au scurs pe obrajii a sute de oameni, ce și-au luat astăzi rămas bun de la artistul iubit de o țară întreagă: Petrică Mîțu Stoian. Cântărețul de muzică populară a fost condus pe ultimul drum în ropote de aplauze.

„A venit   un fulger  această   dispariție  a lui(...) Eu  consider    a murit cu zile. ”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu, interpretă de muzică populară, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Laura Haidău, amintiri despre Petrică Mîțu Stoian

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cerul este senin, razele  strălucesc parcă   își  doresc   fie  alături  de aceste  mii  de oameni  care   sunt   prezente  aici, care au

venit  din  toate  colțurile   țării     și   ia   rămas  bun de  la  acest titan al  cântecului  popular  românesc .”, a spus Nelu Șerban, finul lui Petrică Mîțu Stoian, pentru Știrile Kanal D.  

Străzile ce duceau spre biserica Mantuleasa au părut neîncăpătoare pentru familie, pentru prietenii de-o viață și pentru oamenii simpli ce-l iubeau pe Petrică Mîțu Stoian fara sa-l cunoasca. Cu toții au participat la slujba celebrului artist, oficiată de un sobor de preoți.

„Suntem  încă   bulversați, dar  îl   știm   lângă  noi  și   îl   așteptăm     vină aștept      sune, 

    întrebe ...”, a spus Constantin Enceanu, interpret de muzică populară, pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: VIDEO| Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați astăzi, chiar înainte de înmormântarea marelui artist

„Era   atât  de vesel  și   atâtea  glume ne  putea  spune  și  zicea  Mioara hai     facem  atmosefra...  Și  am dansat cu el, a fost extraordinar. Nu ne am  fi   gândit   în  vecii vecilor    se   va   întâmplă ...”, a declarat Mioara Velicu, interpretă de muzică populară, pentru Știrile Kanal D. 

Un ultim omagiu în cinstea lui Petrică Mîțu Stoian

Cele mai grele clipe au fost momentele despărțirii, de la cimitir. Mii de flori au înconjurat mormântul lui  Mîțu Stoian, un ultim omagiu adus celebrului cântăreț.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Strigăte sfâșietoare la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului, îngenuncheate de durere: "Nu pleca"

Rămâne în schimb, pe vecie, moștenirea marelui artist: muzica tradițională, ce a inspirat generații intregi de romani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si