„Un sondaj global care măsoară bunăstarea femeilor din 143 de țări și teritorii a ajuns la concluzia că româncele sunt cele mai nefericite din Uniunea Europeană și chiar din lume”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO România ar putea intra pe piața blindatelor moderne! Mașina de luptă Redback ar putea fi construită în țara noastră

Care sunt pricipalele motive pentru care româncele sunt nefericite

Ellvira Costache, reporter: Potrivit studiului Hologic, România se situează pe locul 65 în lume în rândul celor mai nefericite femei, cu un scor de numai 54 din 100. Ce le face pe românce să fie nefericite? Ei bine, o primă problemă ar fi faptul că doamnele de la noi din țară nu stau bine cu sănătatea. Se duc rar la medic, iar când o fac, deja au nevoie de tratamente serioase.

Apoi, un al doilea aspect ce le face nefericite este faptul că au multe treburi casnice de făcut: curățenie, îngrijirea copiilor și a casei și, evident, gătitul. Puține sunt cazurile în care româncele își permit să cheme ajutoare ca să le ușureze aceste treburi casnice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Evident, și banii sunt o problemă, dar și faptul că ele simt, de multe ori, că familia nu le înțelege și nu le sprijină.

Citește și: VIDEO "Eu aș fi cu tine într-o relație". Giuly și Patrick, discuție savuroasă în "Cuibușorul Iubirii". Ce admiră concurentul la aceasta: "Ești o femeie extrem de..."

Cum se prezintă situația și cu femeile din alte țări

Ellvira Costache, reporter: Totuși, există femei și mai nefericite decânt româncele. Vorbim despre cele din Bosnia și Herțegovina, Republica Moldova și Albania. În schimb, cele mai fericite femei din lume sunt cele din: Taiwan, Kuweit, Austria, Germania și Elveția.

Studiul a fost realizat luând 79.000 de interviuri femeilor din 143 de de țări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si