„Un francez mutat în România vine cu niște prăjituri deosebite pentru masa de Crăciun. Face niște dulciuri care pot fi confundate cu ușurință cu globurile pentru brad. Cum arată acestea dar și ce conțin, ne spune colega mea, Ellvira Costache. Bună dimineața, Ellvira”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Prăjituri atipice pentru masa de Crăciun

Ellvira Costache: Bună dimineața, bun găsit tuturor! Alături de mine este Tomas Huite, cofetar, care ne va povesti mai multe despre aceste prăjituri care au forma unor decorațiuni de sărbători.

Bună dimineața, vă mulțumesc că ne-ați primit în cofetăria dumneavoastră. Așadar, de ce ați ales să faceți mini porții?

Tomas Huite: Bună dimineața, bine ați venit la mine în cofetărie! Am ales să fac niște prăjituri, așa, cu tema de Crăciun care seamănă un pic cu globurile de Crăciun și bradul de Crăciun, care este compus din mousse de ciocolată neagră, o crema fină de ciocolată.

Citește și: VIDEO- Elevii și studenții din domeniul industriei alimentare vin cu inovații în gastronomie: prăjitură de ciocolată cu mămăligă și pudră de alge roșii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ellvira Costache: Ce tipuri de prăjituri avem?

Tomas Huite: Aici, acum vă prezint aceste trei tipuri de prăjituri care sunt Pure Vanilla și aceste două prăjituri de Crăciun. Dar, sigur, avem și mai multe prăjituri la vitrină.

Ellvira Costache: Cum v-ați gândit să le dați aceste forme de brăduț, de glob?

Tomas Huite: Noi, în cofetării, tot timpul ne jucăm cu sezonul pentru că de Crăciun facem mai mult colorat, verde, roșu.

Pentru vară o să facem mai mult fructat, deci ne jucăm așa, cu sezonul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si