„Războiul eclerului la tavă care a înverșunat două vloggerițe virale a fost tranșat de magistrații Curții Supreme, acolo unde a ajuns în cele din urmă controversatul dosar. Iar sentința nu o îndulcește pe Jamila, care e bună de plată. Rivala ei, Laura Laurențiu, a ieșit biruitoare din această luptă care a uimit instanțele din România”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Războiul eclerului la tavă a luat sfârșit

Care a fost primul: oul sau găina? La fel de problematic a început și procesul eclerului la tavă, care a aprins războiul între două vloggerițe celebre, Jamila și Laura Laurențiu. Un proces tărăgănat patru ani prin instanțe, dar tranșat în cele din urmă de magistrații Curții Supreme. Până acolo s-a ajuns.
La rândul ei, Laura Laurențiu spunea că ea ar fi postat prima rețeta și s-a plâns că ar fi suferit prejudicii după ce pofticioșii și-au întors privirea spre videoclipul Jamilei.

Citește și: VIDEO- Războiul bucătăreselor a ajuns la final. Jamila a pierdut procesul pentru rețeta eclerului la tavă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În tot acest timp, România privea uluită războiul eclerului.
Inițial, prin 2019, Jamila s-a plâns că imaginea ei și onoarea în fața fanilor din mediul online și a partenerilor care plătesc publicitate i-au fost amarnic afectate, prin urmare a cerut despăgubiri de peste 5.000 de euro. A pierdut la toate instanțele pe la care s-a plimbat... tava cu ecler.
Așa o fi, spun magistraților de la Instanța Supremă, dar observă altă problemă de natură penală și i-au dat dreptate Laurei Laurențiu.


„Decisiv nu este existența sau nu a unei mărci înregistrate, ci a credinței rezonabil întemeiate a intimatei Laura Laurențiu că postările sale cu privire la rețeta în discuție sunt anterioare celor ale apelantei, apelanta (Jamila) nefiind în drept să i le preia tale quale (așa cum sunt), cel puțin nu fără a menționa anterioritatea postărilor sale”, s-a menționat în sentința Curții de Apel.
Prin urmare, Jamila rămâne cu buza umflată, fără despăgubiri, dar bună de plată. Va trebui să plătească 10 mii de lei cheltuieli de judecată. Anul trecut, Laura Laurenţiu ar fi suferit un infarct pe fondul supărării din timpul procesului. Acum nu a mai vrut să comenteze sentința. În schimb, rivala Jamila a ripostat pe rețelele de socializare.
O victorie tot a obținut și Jamila. E singura care a reușit să înregistreze la OSIM marca „Eclerul la tavă”, însă numai în cazul în care este asociat cu numele ei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: