„Colega mea, Daniela Mireanu, vine cu toate detaliile, conform regulilor de etichetă pentru un astfel de moment. Bun găsit, Daniela”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Reguli de etichetă pentru masa de Revelion

Daniela Mireanu: Bun găsit! Așa este, în cazul în care anul acesta sunteți gazde pentru masa festivă de Revelion este bine să țineți cont de anumite reguli, motiv pentru care astăzi stăm de vorbă cu specialistul nostru, Oana Alexandru, consilier de etichetă.

Bun găsit! Cum trebuie să arate masa mai exact?

Citește și: VIDEO- Meniuri sofisticate pentru Revelion. Rețete cu care vă puteți surprinde invitații

Oana Alexandru: Bine v-am găsit! E o treabă serioasă și destul de stresantă, să știi, pentru foarte mulți dintre cei care aleg să organizeze o cină acasă, însă trebuie să ne amintim foarte bine un lucru și anume că e un motiv de bucurie. Ne strângem cu prietenii, cu cei dragi și atunci nu trebuie să se răsfrângă acest stres asupra activității noastre și evident să se resimtă la momentul cinei sau petrecerii. Foarte important, să nu uităm de elementele de decor specifice sezonului. De exemplu, aici, avem aceste flori artificiale care dau foarte bine pe masă sau putem pune niște globuri de Crăciun. Atenție, să nu încărcăm foarte mult masa. Dacă mergem de exemplu spre aranjamente florale, atunci ele trebuie să fie de joasă înălțime, astfel încât oamenii de la masă să se poată vedea între ei și să poată comunica cu

ușurință.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daniela Mireanu: Cum așezăm tacâmurile pe masă?

Oana Alexandru: În primul rând vom avea întotdeauna un suport pe care vom pune farfuria, avem farfuria de serviciu, care ea va rămâne pe masă până la finalul cinei și noi venim și adăugăm, evident, farfurii în funcție de câte preparate avem pentru seara de Revelion.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si