Rihanna a decis sa-si inchirieze casa din Hollywood Hills pentru ca nu mai locuia aici de peste un an, de cand s-a mutat la Londra.

Initial, cantareata a scos superba vila la vanzare pentru 7, 5 milioane de dolari. Se pare insa ca pretentiile ei au fost prea mari iar resedinta a ramas nevanduta. Asa ca artista a decis sa mai reduca din pret si sa caute chiriasi.

Pentru 35.000 de dolari pe luna, adica 420.000 de dolari pe an, viitorii locatari vor afla ce inseamna luxul in viziunea cantaretei de origine din Barbados.

Proprietatea are 3 etaje, o superba piscina, 6 dormitoare si o suprafata utila de 660 de metri patrati.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

La interior, Rihanna a preferat un design bazat pe tonuri neutre si alb.

In holul central lumina este asigurata de candelabre poleite cu aur, care se asorteaza cu scarile pudrate in metalul galben.

Livingul, spatios, perfect pentru relaxare dupa o zi incarcata de munca, are doua canapele confortabile, de plus, un semineu si un pian de concert.

Sufrageria, unde o familie intreaga poate lua masa cu prietenii, beneficiaza de lumina naturala, pentru o atmosfera calda.

Camera centrala a resedintei este cea amenajata ca o sala de cinema, cu fotolii incapatoare si un urias ecran. Dormitoarele sunt decorate in stil minimalist, dar extrem de modern, cu gust, mobilate cu strictul necesar. O ciblioteca incastrata in perete, cu rafturi de sticla, confera si mai mult spatiu camerei de relaxare.

Vila mai are doua bai de serviciu, complet dotate si o camera cu masina de spalat si uscator de rufe.

Cantareata de 31 de ani este o persoana discreta in viata de zi cu zi, in antiteza cu euforia de pe scena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si