Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | S-a aflat cu câți bani au rămas Olguța Vasilescu și Claudiu Manda după nuntă. Suma este fabuloasă

S-a strigat darul la nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda, dar nimeni n-a stiut pana acum cat de generosi au fost invitatii. Secretul s-a spulberat o data cu declaratiile de avere ale celor doi. Mana de la mana, nuntasii au contribuit cu peste 300.000 de euro la bunastarea mirilor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitati de seama, plicuri pe masura. Dupa nunta organizata in postul Pastelui, Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au avut ce trece in declaratiile de avere.Nuntasii i-au cadorisit cu peste 300.000 de euro. 

MIHAIL GENOIU, PRIMARUL CRAIOVEI: Un cadou mai special, cred ca este frumusetea orasului Craiova, care este cadoul pe care i l-am promis doamnei cand a plecat la Bucuresti.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Pe langa frumusetea Craiovei, primarul Craiovei a pus si ceva in plic. La un calcul simplu fiecare mesean a lasat la nunta de partid cel putin 600 de euro.

OVIDIU FLORI, nasul mirilor: Se spune ca nasul o sa-i ajute toata viata si substantial in ziua evenimentului. Pai, cred ca am facut-o deja pentru ziua evenimentului.

Dar si cuplul social democrat a avut grija de nuntasi.

Mai ales ca printre invitati s-au aflat fostul lider social democrat, Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila.

Cei doi insuratei si-au facut un cadou de lux inainte de nunta. Claudiu Manda a cumparat o vila de peste 200 de mii de euro in centrul Craiovei. Imobilul este unul de lux. Are 7 camere, piscina, usi batute in cristale si bai cu robinete suflate cu aur de 24 de karate.

Europarlamentarul PSD a sustinut ca vila a fost cumparata cu bani imprumutati de la cunoscuti si ca ii va inapoia dupa nunta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI