Pe timp de pandemie, saloanele au avut de suferit. Unii clienti au refuzat sa mai mearga in vizita la cosmetica de frica sa nu se imbolnaveasca de Covid -19. Nu ar trebui sa existe nicio teama, ne asigura specialistii.

„Sunt in siguranta pentru ca noi le oferim masti de unica folosita, masti sterile, manusi dezinfectanti pentru maini, protectii pentru papuci, pentru incaltaminte”, spun cosmeticienii.

Cosmeticiana Florina Butean explica pas cu pas cum sunt respectate regulile sanitare inainte de proceduri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

„Sunt foarte atenta sa folosesc pentru fiecare client in parte o masca sterila de unica folosinta, sa folosesc, manusi, se intampla sa folosesc mai multe perechi de manusi pe parcursul tratamentelor. Imi dezinfectez mainile de mai multe ori pe parcursul procedurii”, spun specialiștii.

Instrumentarul saloanelor de înfrumusețare, dezinfectat constant în pandemie

Instrumentarul folosit pentru fiecare tratament este si el dezinfectat inainte si dupa.

Sunt puse la dispozitie elemente de unica folosinta.

La fel este si in cazul lavetelor cosmetice si compreselor.

Masajul este executat cu miscari circulare si cat mai fine pentru un efect de relaxare. De asemenea aceasta procedura ajuta tenul sa capete elasticitate si stralucire.

La final Florina ii aplica un ser hidratant, un tratament pentru zona ochilor si pentru buze uscate.




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si