A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată, a transmis Simona Pătruleasa.

Rețetă sărățele cu bacon

O să facem astăzi un fel de sărățele, dar sărățele mai speciale, sărățele cu bacon. Avem nevoie de foarte puține ingrediente.

În primul și în primul rând, de starul rețetei noastre, de aluatul de foietaj. Avem nevoie de bacon, de un ou cu care să le ungem și puțin chimen, pentru că ce ar fi sărățelele fără chimen și o sare mai grunjoasă. 

O să-l întindem bine. Feliile de pe care întâmplător se potrivesc perfect pe lățime. Batem un nou foarte, foarte bine. Mie îmi place să adaug și o picătură de apă.

Acum o să luăm fiecare felie în parte, o rulăm și o așezăm pe tavă. Secretul este să le rulați bine, bine destul de strâns ca să nu se desfacă. Acum o să punem chimen. O să punem puțină sare gronjoasă și băgăm în cuptorul preîncălzit la două sute de grade pentru aproximativ cincisprezece douăzeci de minute, până se fac așa frumoase, a transmis Alina Laufer.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O nouă idee de dulciuri din partea Marianei Birică! Desert delicios din cozonacul rămas de la sărbători

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si