Machiajul poate ascunde impefectiunile tenului si pune in evidenta trasaturile. Este aliatul de nadejde pentru doamnele si domnisoarele care vor sa arate perfect in orice situatie. Bine realizat, machiajul poate avea efect de lifting.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Machiajul lifting este dedicat celor care au anumite asimetrii, spre exemplu pleoapa cazuta sau riduri. O sa ridicam din punct de vedere optic trasaturile, astfel inca ridurile sa fie estompate, pleoapa cazuta sa nu mai fie vizibila.

Ideal este fondul de ten cu textura fluida.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Fondul de ten care estompeaza liniile fine si alte simetrii de pe fata. Nu incarcam. Sunt fonduri de ten care contin si vitamine si alte lelemtne hidratante. Acesea le laica dupa care le tapotam cu un buretel umed.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel pielea va avea un aspect cat mai apropiat de cel natural. Machiajul poate fi fixat cu pudra translucida, aplicata intr-un strat cat mai subtire.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Pentru machiajul ochilor dupa ce am conturat spranceana folosim o baza rezistenta cremoasa pe toata suprafata pleoapei, dupa care ne axam pe pleoapa superioara.

Machiajul va fi ascendent, iar umbrele vor predimina pe arcada in coltul extern al ochiului.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Urmarim ca arcada sa fie cat mai luminoasa, sa fie ca mai voluminoasa. In cazul in care nu ave o arcada mare, atunci o construim. Lumina trebuie sa cada in coltul intern al ochiului si chiar pe arcasa.

Pometii, nasul, frunte si maxilarul vor fi conurate cat mai discret, in nuante apropaiat de cele naturale.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Folosim nuante naturale in degrade de la deschis pana la inchis astfel incat machiajul meu se bazeaza mai mult pe forma. O sa vreau sa realizez o pleoapa mobila mai mare, asadar voi folosi un pigment usor stralucitor.

Citeste si: Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil: "Mie nu-mi plac mironosițele ca tine"

Secretele machiajului cu efect de lifting

Specialstii recomanda evitarea nuantelor puternice, in special culorile reci care pot accentua micile imperfectiuni. Partea de jos a ochiului poate fi conturata cu tus negru.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Vom trasa o linie de tus cu o codita ascendenta pe partea superioara astfel incat cream efectul de lifting.

Trebuie doar sa mai aplicati gene false si machiajul ochilor este gata.

Adina Zotinca, trainer- make up artist: Pentru buze am ales o nuanta naturala, un caramiziu. Intai am creionat forma dupa care umplem pe toata suprafata buzei cu o nuanta mata.

Citeste si: VIDEO| Rita Ora a făcut senzație pe plajă. Imagini incediare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si