O tânără româncă a strâns o mulțime de like-uri și comentarii pe rețeaua de socializare TikTok după ce a filmat toate facilitățile disponibile într-un zbor la clasa întâi zburând alături de compania aeriană Emirates Airlines.

Citește și: Un avion a fost întors pe Aeroportul Otopeni, după 20 de minute de la decolare

Cu toate că nu a putut să se bucure pe deplin de întreaga experiență, deoarece în timpul zborului a preferat să se odihnească, influencerița a fost profund impresionată de serviciile și condițiile oferite de companie.

De ce facilități s-a bucurat românca la bordul avionului

Creatoarea de conținut a încercat să surprindă cât mai bine posibil unul dintre aspectele remarcabile ale călătoriei la clasa întâi: spațiul generos în care te poți relaxa și care poate fi transformat într-un pat confortabil pentru un somn odihnitor. Compania aeriană de top oferă și o saltea de lux, o plapumă și pijamale pentru a asigura o experiență de somn plăcută.

Citește și: VIDEO- Scandal între români și o companie aeriană. Au fost lăsați de izbeliște pe un aeroport din Italia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În imaginile postate pe internet, româncă a prezentat și produsele furnizate pentru a facilita un somn odihnitor, printre care o mască de ochi, parfum pentru pernă, ulei esențial pentru somn și produse de îngrijire a pielii, precum cremă antirid pentru ochi și toner. Totodată, pasagerilor li se oferă o trusă cu produse de îngrijire de bază, care include deodorant, periuță de dinți, perie de păr, oglindă, parfum, creme pentru corp și față, precum și șervețele umede și uscate.

Un alt aspect impresionant este disponibilitatea dușurilor la bord, cu două dușuri destinate pasagerilor. Aceștia beneficiază de cinci minute de apă caldă și toate facilitățile necesare, de la produse de igienă la șlapi, uscător de păr, prosoape și halate.

Experiență de lux

Mai mult, în ceea ce privește divertismentul, românca a povestit că pasagerii care doresc să se uite la un film au acces și la un coș plin cu gustări dulci și sărate. De asemenea, meniul bogat al companiei oferă o varietate largă de preparate pentru a satisface pofta oricărui pasager.

Citește și: Scandal la bordul unui avion! Doi bărbați s-au luat la bătaie și au întârziat cursa două ore

Românca a dezvăluit că fiecare pasager primește o agendă personalizată cu logo-ul Emirates și un pix ca suveniruri de călătorie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Impresionată de aceste facilități și atenția la detalii, românca a împărtășit experiența sa online, captivând atenția și curiozitatea celor care visau să călătorească în clasa întâi a companiei Emirates Airlines.

Citește și: O femeie s-a stins din viață în avion. Aterizare de urgență

@magnbrush Am zis ca tot fac un video de genul sa va explic cum e sa zbori first class cu Emirates. Sincer eu am dormit aproape tot zborul 🥺 nu pot sa stau treaza pe avion 😖 #indianromanianlove #fyromania #mumbaifashion #firstclassemirates #travellife ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843)- SUNNY HOOD STUDIO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si