„O nouă dramă care scoate la iveală faptul că autoritățile fac prea puține pentru a stăpâni acest fenomen alarmant. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Destin curmat de patima jocurilor de noroc

„A alergat să-l scoată și n-a putut să-l mai scoată. Cred că a făcut stop cardiac”, a spus colegul victimei, martor la tragedie.

Mihai avea 26 de ani. Aseară a condus până în dreptul clubului nautic de pe râul Olt.
„A venit o mașină cu viteză, pe dig, pe acolo, până la pietre, fugea de-l găsea toți sfinții, nervos, a lăsat mașina pornită, faruri aprinse, a coborât pe ponton acolo”, a adăugat bărbatul.
Paznicul de noapte a sunat imediat la 112, iar echipajele de pompieri și scafandri l-au găsit pe tânăr la 5 metri de mal. Timp de o oră și jumătate medicii au încercat să-l resusciteze, însă a fost în zadar.
Tânărul lucra ca agent de securitate și ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut tot salariul la jocurile de noroc, spun surse din anchetă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Elevi intoxicați la un liceu din București din cauza unui spray lacrimogen. 25 de minori au ajuns la spital. Ce riscă elevul de clasa a IX-a care a folosit spray-ul?

„Jocurile astea de noroc au distrus pe toată lumea! Eu nu știu din ce cauză nu le desființează pe astea, să termine odată cu ele! Că o să ajungă toată lumea în situația asta”, a spus un localnic.


Apropiații aflaseră că băiatul căpătase patima jocurilor, însă nu s-au gândit că se va ajunge atât de departe.
„Mai băga pe la anumite magazine, dar sume mici, poate de-o cafea și pleca acasă”, a spus un vecin. 
„- Ar fi băgat 3.000 de lei la pariuri și și-ar fi luat viața.
- Tot salariul?
- Da, tot salariul. Probabil e un viciu, nu vedeți cât tineret se distruge?”, a spus un apropiat al victimei.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a lămuri sfârșitul tragic al tânărului de 26 de ani.
„Era calm, liniștit, am avut tangențe cu el, dar nu știam să aibă ieșirile acestea. Jocurile de noroc distrug tineretul”, a spus alt vecin.
Cei care observă semnele unei astfel de dependențe trebuie să apeleze la ajutor de specialitate. Organizația „Salvați Copiii” a solicitat Parlamentului interzicerea oricărei forme de publicitate la jocurile de noroc, inclusiv online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si