Mergem acum la un târg de mucenici, acolo unde pofticioșii pot să-și satisfacă toate gusturile, fie că sunt specfice Munteniei sau Modovei, a transmis Cristina Dorobanțu.

Târgul mucenicilor

Dana Luțu: Gospodinele din întreaga țară au pregătit mucenici delicioși. fie că sunt copți în cuptor și presărați cu nucă, fie că sunt fierți în zeamă dulce cu lămâie, dacă n-aveți timp să gătiți acasă mucenici, puteți veni aici în parcul Ior și veți găsi cu siguranță mucenici pentru toate gusturile.

Să știți că mie mi-au atras atenția acești mucenici delicioși, proaspăt scoși din cuptor și au un miros îmbietor, credeți-mă, nu exagerez cu nimic. O noutate a festivalului mucenicilor anul acesta, dna. Mioara vă rog frumos să veniți alături de mine, care împletește de zor, sunt mucenicii glazurați cu ciocolată, bună ziua, doamnă, spuneți-ne, cum v-a venit această idee?

Doamna Mioara, gospodină: Această idee ne-a venit ca să putem să împrospătăm imaginea și gustul tuturor celor care vin ca să cumpere ceva nou de la noi, sunt foarte mulți copii care iubesc dulciurile, care sunt încântați de arome noi, de culori și pentru aceasta ne-am gândit ca să facem și noi un alt decor și un alt produs nou pe piață. Prețul este la fel ca și cel însiropat cu nucă și cu miere de albină și este de doisprezece lei!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dana Luțu: Văd că acolo în cuptor se coc de zor. Vreau să vedem și cum este compoziția unui mucenic însiropat... Dacă și voi vreți un mucenic și vă este poftă, veniți aici în parc până duminică și sigur veți găsi ceva pe măsură!

Citește și: VIDEO- Mariana Birică, rețetă delicioasă de mucenici moldovești. Care este rețeta tradițională?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si