"Terapiile alternative și-au făcut loc în medicină deja de ceva vreme și sunt folosite cu succes de vedete precum Madonna. Ozonoterapia, de pildă, e o procedură de succes care nu doar că te menține tânăr, dar poate ameliora durerea și tratează anumite afecțiuni. O echipă Știrilor Kanal D a vrut să vadă cum funcționează acest concept", a transmis Simona Pătruleasa.

Terapia cu ozon, tot mai căutată

Pe Traian l-am găsit la o ședință de auto- hemo- terapie. I se recoltează un volum mic de sânge din organism și se amestecă cu ozon, iar mai apoi amestecul este reinjectat in organism.

Prin această procedură se ameliorează durerile și inflamațiile din corp.

Procedura nu durează mai mult de o jumătate de oră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prin terapia cu ozon, recunoscută la nivel mondial, se urmărește regenerarea organismului și pot trata diferite afecțiuni. Trebuie făcută, însă, sub îndrumarea medicilor.

"Vom face si noi un mic experiment. Am pe mână o mănușă chirugicală. După cum vedeți, mănușa chirurgicală a fost dizolvată de ozon, însă pe corpul nostru, efectul ozonului este extrem de benefic, deoarece oamenii au antioxidanți și pe piele, dar și în sânge.

Ozonul stimulează producția de antioxidanți, ceea ce duce la scăderea inflamației!", a transmis Ellvira Costache, jurnalist Știrile Kanal D.

În prezent, ozonoterapia este folosită în clinici din Statele Unite, Canada, și în multe țări europene. Nici România nu lipsește de pe listă, există deja peste 500 de cabinete unde se practică ozonoterapia. Costul unei ședințe pornește de la 150 lei și poate ajunge la 350 de lei.

Citește și: VIDEO- Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, declarații despre starea de urgență epidemică din cauza gripei. ,,Am avut două săptămâni de creștere consecutivă''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si