Invitați unul si unul care au dat frâu imaginației. Aceasta a fost atmosfera la cea mai asteptata gala a anului. Pe scena amplasata in sala Unirii de la Palatul Parlamentului, Inna a facut furori, cu tinuta ei extravaganta.

Impresionanta sala a devenit pentru câteva ore kilometrul zero al intâlnirii celor mai importante vedete din showbizul autohton.

AMI, cantareataL: Am ajuns la aceasta tinuta.

compusa dintr-un pantalon din latex, un corset, un fel de sort, cum ii spun eu,si un top cu umeri ascutit. Iar acest accesoriu de par e un element foarte important din tinuta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Inna, primul artist român pe coloana sonoră Need For Speed! Ce piesă a intrat în playlist-ul celui mai tare joc cu mașini din lume?

Romanita Iovan a venit imbracata intr-o tinuta punk.

Romanita Iovan: E un outfit care mă reprezintă și pe mine. Totuși, trebuia să am și ceva din ceea ce mă caraterizează, romantismul meu și mi-am pus crucea asta la care țin foarte mult.

Unele dintre vedete au reusit sa șocheze pe toată lumea cu alegerile inedite.

Citeste si: Publicul și-a ales câștigătorii: Lista completă a marilor câștigători The Artist Awards

Nu a existat artista, creatoarea de moda sau cantareata care sa nu se regaseasca in dress code-ul evenimentului. Au dat frau imaginatiei si au realizat combinatii cat mai extravagante.

O tinuta indrazneata a abordat si cantareata Sore.

Gecile de piele, țintele și dresurile non-conformiste au fost la ordinea zilei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si