Atenție, vă avertizez urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Acesta este momentul în care mașina condusă de băiatul de optsprezece ani, în care se aflau alte două persoane, intră frontal într-un stâlp de pe marginea drumului.

Imaginile surprinse aseară de camerele de supraveghere arată cum martorii aflați în zonă se grăbesc să sară în ajutorul victimelor, însă doar unul dintre ei a apucat să fie scos.

În doar câteva minute autoturismul este cuprins de flăcări, iar șoferul și celălalt pasager rămân prinși în capcana de flăcări.

"În autoturism se aflau trei ocupanți de sex masculin, cu vârste cuprinse între optsprezece și nouăsprezece ani. Salvatorii au depus eforturi considerabile pentru stingerea incendiului, însă, din nefericire, doi dintre tinerii aflați în vehicul au fost declarați decedați"

"Nu lua foc dacă mergea cu treizeci patruzeci și intra în stâlp, dar cel mai probabil să fi mers și cu viteză"

"Un băiat de notat zece, niște băieți așa, de cuminți, terminase și erau, dăduse și la facultate"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ieri, cei trei prieteni au ieșit la o plimbare cu mașina. S-au întâlnit cu al patrulea, pe care l-au dus aseară acasă. La întoarcere, șoferul care tocmai își luase permisul de conducere de câteva luni, pare să fi apăsat prea tare pedala de accelerație.

Lipsit de experiență și fără reflexele încă bine formate, obstacolele de pe șosea i-au fost fatale cred prietenii săi.

"E posibil să fi dat în groapă și să fi scăpat controlul volanului, să fi intrat în stâlp"

"Un băiat excepțional de bun, foarte liniștit, uite, dar s-a întâmplat necazul asta"

Citește și: VIDEO- Final de drum, început de luptă. Părinții tinerilor uciși în stațiunea 2 mai, cer dreptate

Un singur tânăr a avut norocul să scape cu viață din mașină aflată în flăcări. Băiatul a fost scos de martorii accidentului, la scurt timp după impact. A fost primul și singurul pe care oamenii au avut timp să îl extragă până la izbucnirea incendiului.

Pacient aflat în stare gravă prezent în traumatism cranio facial minor contuzie toracică și o fractură deschisă de gambă stângă. A fost supus unei intervenții chirurgicale. În momentul de față este stabil și se află în secția de terapie intensivă acum.

În timp ce o familie este cu sufletul la gură rugându-se pentru supraviețuirea copilului ei, alte două se pregătesc să își îngroape fiii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si