„Tragedie fără margini într-o familie din Dej. Timp de patru luni, părinții și-au văzut copilul de numai doi ani trecând prin chinuri groaznice, fără ca medicii să își dea seama ce are. Abia după ce s-a stins, a fost descoperit faptul că micuțul ingerase mai multe bile magnetice. Colega mea Iulia Dumitrașcu are mai multe detalii despre acest subiect”, a transmis Christian Sabbagh.

Și-a găsit sfârșitul după 4 luni de chin

„Mama micuțului a fost cea care a făcut public incidentul, pentru a trage un semnal de alarmă.
Băiețelul de doi ani a primit cadou bilele magnetice, s-a jucat cu ele și, din greșeală, le-a înghițit. A început să se simtă rău, părinții l-au dus la medic, însă specialiștii nu au putut să își dea seama ce se întâmplă.
În lume au mai existat incidente similare, însă copiii au fost salvați tocmai pentru că bilele au fost depistate în timp util.
În cazul copilului de 2 ani, medicii nu l-au supus unei investigații CT din cauza vârstei prea fragede, iar după patru luni, copilul s-a stins din viață.

Citește și: Două fetițe, de 6 și 11 ani, atacate cu cuțitul în apropierea școlii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Părinții au aflat ce s-a întâmplat cu fiul lor abia după ce au venit rezultatele autopsiei.
Important de menționat este că astfel de jucării vin în general în ambalaje cu avertizări că nu sunt recomandate copiilor sub trei ani”, a transmis Iulia Dumitrașcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si