Atmosferă de petrecere, haine care au atras toate privirile și o sumedenie de personalități. Toate au fost ingredientele perfecte pentru lansarea unui nou brand vestimentar turcesc în țara noastră. Primul magazin s-a deschis recent în Capitală, iar vedetele au fost nerăbdătoare să achiziționeze produsele.

Noul brand turcesc atrage privirile vedetelor din România

Elena Gheorghe este recunoscută pentru stilul elegant și tineresc pe care îl adoptă.

Artista și-a dorit neapărat să-și îmbogățească colecția vestimentară cu mai multe produse ale brandului proaspăt lansat.

La fel de încântată de noile produse este și Otilia Bilionera. Artista s-a plimbat minute bune prin magazin alături de partenerul ei de cumpărături, cățelul, pe nume Simba.

Citește și: VIDEO- Care alegorice de milioane de dolari. Oradea, plină de culoare și spectacol

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Colecțiile brand-ului turcesc se evidențiază prin materiale de calitate, modele în tendințe și culori din cele mai variate. La fel și accesoriile care dau un plus de personalitate celor care le poartă.

Noua companie turcească este în plin proces de extindere la nivel internațional, iar țara noastră este cea de-a patra destinație. Alegerea României ca piață de desfacere a fost un motiv de mândrie și pentru ambasadorul Turciei la București, care a onorat cu drag evenimentul de lansare.

Noul brand turcesc a crescut uluitor pe piața din Turcia în ultimii ani, unde a reușit să deschidă 60 de magazine. Acum are planuri de extindere și la nivel autohton. Compania intenționează să deschidă mai multe magazine pe tot cuprinsul țării în următorii ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si