,,Vlăduța Lupău a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară chiar în timpul concertului său de la Sala Palatului! Emoționată, artista a dezvăluit și genul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Vestea a venit ca o mare surpriză pentru fani’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Vlăduța Lupău, însărcinată pentru a doua oară

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni părinți pentru a doua oară. Cântăreața a dezvăluit că este însărcinată chiar la concertul pe care l-a avut în weekend la Sala Palatului. A trecut deja de primul trimestru de sarcină și a aflat ca va aduce pe lume tot un băiețel.

Fanii cântăreței au primit vestea cu mare bucurie și au ascultat-o emoționați. La un moment dat a urcat pe scenă și, primul copil al vedetei.

Vlăduța Lupău: Show-ul acesta pentru mine este cel mai important show din cariera mea de ani la 33 de ani, câți am împlinit de curând și am încercat să fac o fuziune între muzica de petrecere și muzica populară.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Pe scena de la Sala Paltului, alături de Vladuța Lupău, au urcat și alți mari artiști care au incântat publicul și s-au bucurat alături de frumoasa cântăreață.

Sarcina a fost o surpriză și pentru artiștii alături de care Vlăduța a colindat lumea în ultimele luni. Maria Dragomiroiu a declarat ca nu și-a dat seama nicio clipă în turneul din America că Vladuța este însărcinată.

Maria Dragomiroiu: Acuma, aici, în seara asta am descoperit că ea este gravidă, tot timpul era imbrăcată așa larg și cum ea e slăbuță, nu ne-am dat seama. Ne-a dus pe toți. Va avea încă un băiețel.

Citește și: VIDEO- Riscurile din ultimul trimestru de sarcină. Ce spun specialiștii?

Olguța Berbec: Suntem pentru Vlăduța Lupău să-i celebrăm această bucurie. Este specialală Vlăduța, de aceea i se întâmplă acest succes, pentru că este specială, este serioasă și foarte harnică.

Nicu Paleru: Facem show. Bem vinul cu borcanul, ne distrăm. Ne simțim bine.

Surprizele s-au ținut lanț la spectacolul Vladuței Lupău, iar publicul a cântat alături de ea toate piesele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: