"Îți recomand să-l bei dimineața pe stomacul gol, circa 150 de mililitri pe zi, iar apoi se păstrează la frigider, la 2,4 grade", a declarat Oana Berdea.

Laptele de măgăriță, minuni pentru sănătate

Oana Berdea a cumpărat pentru prima dată lapte de măgăriță toamnă trecută, după ce băiețelul ei a răcit. După o cură cu produsul despre care femeia spune că face minuni, copilul nu s-a mai îmbolnăvit.

Acum vor începe tratamentul și ceilalți membri ai familiei. Deși este costisitor, femeia spune că nu se uită la bani când vine vorba de sănătate.

"Ajungem în jur la 5000 de lei, având în vedere că suntem mai mulți membri, deci e și copilul, eu cu soțul folosim, părinții mei", a continuat acesta.

În schimb, soții Dulca au făcut prima cură cu lapte de magariță în primăvară. Au ajuns la tratamentul naturist după ce multe dintre soluțiile clasice nu și-au mai făcut efectul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Avem doi copilași unul de doi ani și jumătate și unul de cinci ani care au avut diferite probleme de sănătate, răceli, nu am știut cum să trecem de ele, nu am reușit cu medicamente. Eu de multă vreme am o rinită alergică, cu alergiile în general, dimineața eram praf, tot timpul anului dar de când facem cura asta cu laptele de măgăriță mă simt mult mai ok", au declarat soții Dulca.

Specialiștii recomandă începerea tratamentului cu lapte de magariță, înainte de sezonul rece. În această fermă din Mierlău, unde cresc circa 250 de animale, este mare forfotă în această perioadă.

"O măgăriță dă între o jumătate de litru și un litru pe zi. Tot timpul, cât e în lactație. Noi recomandăm o cură între o lună și trei luni, toamna și primăvara", a declarat Cristian Cîmpean, proprietarul fermei.

"Putem spune că aceste alimente pot să aducă surplus de vitamine și consistența in alimentație, asigură alimentația mai bogată, proteine, lipide, glucide", a declarat Sosaci Adriana, medic pneumolog.

În perioada rece, ferma de magărițe din Bihor, vinde circa 40 de litri de lapte pe zi. Prețul unui litru de lapte normal costă 100 de lei iar cel Premium cu 50 de lei mai mult.

Citește și: VIDEO- Alunițele, semne pentru sănătatea pielii. „În momentul în care observăm că o aluniță începe să își modifice forma ar trebui să ne adresăm medicului specialist”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si