Viorica Dăncilă declarație de avere. Deține mai multe conturi bancare, case și terenuri

Viorica Dăncilă are deschise opt conturi la mai multe bănci, unde deține economii de aproximativ 500.000 de lei.

În declarația depusă la BEC, Viorica Dăncilă a menționat un autoturism, dar și broșe și bijuterii în valoare de câteva mii de euro. Mai mult decât atât, premierul menționează și trei terenuri, dintre care două intravilane, iar pe langa asta mai deține și două case, una de vacanță și una de locuit.

Viorica Dăncilă declarație de avere. Ce salariu încasează pentru funcția de premier

Viorica Dăncilă, canditatul din partea partidului PSD la alegeri prezidențiale 2019, are în conturile bancare suma de 518.218 de lei. În calitate de premier, Dăncilă a obținut venituri în valoare de 142.519 de lei. Viorica Dăncilă are 57.615 euro în patru conturi şi 18.233 de dolari într-un alt cont bancar.

Viorica Dăncilă a menționat în declarația de avere că deține bijuterii de aur, inclusiv broşe, în valoare estimată de 5.000 de euro.

Împreună cu soțul său, Cristinel Dăncilă, aceasta deține un teren intravilan de 544 metri pătraţi. Dăncilă mai are și două terenuri moştenite: un teren intravilan de 1.200 de metri pătraţi şi un teren agricol de două hectare.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă i-a găsit înlocuitori Rovanei Plumb. Dan Nica, favorit pentru postul de comisar european

Citeste si: Dăncilă, anunț către pensionari: „Am găsit resursele pentru a majora pensiile”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Cei doi mai au împreună un apartament, cumparat, de 100 de metri pătraţi. Premierul mai deţine un apartament moştenit, de 40 de metri pătraţi. Soții Dăncilă mai deţin împreună o casă de vacanţă de 417 mp şi una de locuit de 140 de mp.

Potrivit declarației de avere, Viorica Dăncilă este proprietarul unui Volkswagen Passat din 2014.

Viorica Dăncilă declarație de avere. Ce salariu încasează pentru funcția de premier
Viorica Dăncilă declarație de avere. Ce salariu încasează pentru funcția de premier

Viorica Dăncilă – candidat PSD la alegerile prezidențiale 2019

Viorica Dăncilă (55 de ani) este premierul României și primul candidat femeie din partea PSD la alegerile prezidențiale 2019. Dăncilă conduce partidul din vara acestui an, ocupând funcția după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare.

Viorica Dăncilă- membru PSD din anul 1996

Dăncilă este membru PSD din anul 1996, prima funcție importantă pe care a ocupat-o în cadrul partidului a fost cea de președinte al organizației de femei.

Viorica Dăncilă a fost aleasă în 2009 în Parlamentul European

În anul 2009, Viorica Dăncilă a fost aleasă pe listele PSD în Parlamentul European, iar în 2014 a câștigat un nou mandat.

Dăncilă a renunțat la Parlamentul European în 2018, atunci când a fost numită în fruntea Guvernului.

Citeste si: Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: Candidaţi la alegerile prezidenţiale 2019. Lista actualizată cu toate cele 14 persoane care luptă pentru Cotroceni

Citeste si: Viorica Dăncilă dur atacată: „Este iresponsabilă”. Moțiunea de cenzură ar fi un „act de igienă”

Viorica Dăncilă a strâns 1,5 milioane de semnături

Viorica Dăncilă a strâns aproximativ 1,5 milioane de semnături, pe care le-a depus ulterior la BEC.

"Am convingerea că românii îşi doresc un altfel de preşedinte, că îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi pe români, am convingerea că avem nevoie de echilibru în această ţară.

Avem nevoie de un preşedinte activ care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un preşedinte care să respecte Constituţia şi care să aibă în vedere o relaţie interinstituţională corectă cu Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor", a declarat Dăncilă, în fața Biroului Electoral Central.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si