Vremea de Florii 2023. În acest an, Floriile sunt sărbătorite pe 9 aprilie. Potrivit meteorologilor vremea de Florii va fi una senină. Tradiția spune că așa cum va fi vremea de Florii, așa va fi și vremea de Paște!

Vremea de Florii 2023.

Cum va fi vremea în Duminica Floriilor?

În perioada Floriilor temperaturile vor fi mai scăzute față de cele normale pentru această perioadă.

În cea mai mare parte cerul va fi însorit și maxima temperaturii va fi de până la 18 grade Celsius.

Vremea ar putea fi mai rece din cauza rafalelor provocate de vânt, cu valori de până la 28 km/h. Probabilitatea de a ploua este de 10%.

De Florii, valorile termice vor fi mai scăzute, pe întreg teritoriul țării. Cantitățile de precipitații vor fi suplimentare, exceptând regiunile nord-vestice. Acolo, regimul pluviometric va fi unul apropiat față de cel normal.

Citește și: Meteo 07.04.2023 prânz

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vremea de Florii 2023.

Minimele vor fi cuprinse între 0 și 8 grade Celsius. În sudul, estul și sud-vestul României sunt șanse ridicate de precipitații, potrivit meteorologilor.

În zonele intracarpatice temperaturile medii se apropie de cele normale pentru ziua de Florii. Cerul va fi însorit în cea mai mare parte maxima va fi de 18 grade Celsius în unele zone din România, iar temperatura resimțită se va situa în jurul a 16 grade Celsius.

Citește și: VIDEO- O furtună de gheață a luat viața a două persoane în Canada. Peste un milion de oameni au rămas fără electricitate

Vremea de Florii 2023.

Cum va fi vremea de Paște?

Paștele este celebrat, în acest an, pe data de 16 aprilie. În această perioadă, cerul va fi însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 17 grade Celsius.

În a doua zi de Paște, vremea va fi mai caldă, temperaturile maxime ajungând la 20 grade Celsius, fiind resimțite în jur de 24 de grade Celsius. Probabilitatea de precipitații este de 0%.

Citește și: Meteo 06.04.2023 seară

Mai mult de atât, temperatura medie a aerului va avea valori mai mici față de cele normale perioadei. Precipitațiile vor fi situate în jurul celor normale ale acestui interval, în toată țara.

Citește și: Avertisment de ultim moment. Ninsorile se vor muta în centrul țării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si