Vremea de Rusalii. Ca în fiecare an, angajații se vor bucura de o mini vacanță de Rusalii. Anul acesta, sărbătoarea va avea loc pe 12 și 13 iunie. Prima zi de Rusalii va pica duminica, zi pe care o mare parte dintre salariați o au deja liberă. Astfel, ziua de 13 iunie va fi zi liberă legală.

Iată cum va fi vremea în mini vacanța de Rusalii din acest an!

Citeste si: Meteo matinal 24.05.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru prima parte a lunii iunie. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării.

Cum va fi vremea la mare de Rusalii?

La Constanța, mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru începutul verii. Potrivit meteorologilor, regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar.

În Constanța, cerul va fi variabil, în majoritatea timpului va fi senin, cu înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului local.

În luna iunie,  temperaturile maxime  se vor încadra în general între 17 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade şi 16 grade în nordul litoralului.

Mai mult, cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce surprize aduce vremea la sfârșitul lunii mai și începutul lui iunie. Anunț de ultim moment de la ANM

În Mamaia, cerul va fi predominant însorit, temperaturile medii se vor încadra între 17°C și 25 °C, iar vântul va bate cu până la 28km/h dinspre NV. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade şi 16 grade în nordul litoralului. 

vreme rusalii 2022

Cum va fi vremea de Rusalii?

[Sursa foto: PixaBay]

În Eforie Nord și Sud, cerul va fi senin, iar valorile termice vor fi cuprinse între 15°C și 27 °. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade şi 14 grade în nordul litoralului. 

Citeste si: Cod galben de vreme rea în șase județe din țară

În Mangalia și Vama Veche, cerul va fi  predominant însorit  cu unele înnorări, iar temperaturile medii se vor încadra între 15°C și 26 °C. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade şi 15 grade în nordul litoralului. 

Pe 12 și 13 iunie, pe litoral, temperaturile minime vor fi între 15 și 17 grade, iar maximele vor urca în termometre până la 23 de grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte de Rusalii?

Meteorologii au anunțat că în regiunile vestice și sud-vestice, este posibil ca valorile termice să fie chiar și mai ridicate. În ceea ce privește eventualele ploi, potrivit prognozei ANM, în intervalul menționat, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale. Totuși, există posibilitatea unui excedent local în regiunile sudice și la munte, mai precizează ANM. 

vreme rusalii 2022

Cum va fi vremea de Rusalii?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO-Tornadă devastatoare în Germania

În mini vacanța de Rusalii, în stațiunile montane minima va fi de 8-9 grade Celsius, iar maxima va atinge 18-19 grade Celsius. Temperaturile vor fi apropiate de cele obișnuite verii.

Citeste si: Temperatura apei mării în iunie 2022 pe litoralul românesc

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si